Τεσσάρα για την Άρσεναλ

19:38 1/1/2019 - Πηγή: In.gr

Το 2019 ξεκίνησε εντυπωσιακά για την Άρσεναλ, καθώς διέλυσε εντός έδρας τη Φούλαμ με 4-1. Σκόρερ των κανονιέρηδων ήταν οι Τζάκα (25′), Λακαζέτ (55′), Ράμζεΐ (79′) και ο Ομπαμεγιάνγκ στο 83′. Για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει ο Καμαρά σε 2-1 στο 69′.

Ο Ουνάι Έμερι αποφάσισε να παίξει με διάταξη τριών αμυντικών σε ένα σχήμα 3-4-2-1, με των Σωκράτη Παπασταθόπουλο ως κεντρικό στόπερ, και δικαιώθηκε απόλυτα για την απόφασή του. Η Άρσεναλ παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένη σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην πρωτοπόρο Λίβερπουλ και δίκαια επικράτησε με 4-1.

Οι

γηπεδούχοι παίζοντας κατά διαστήματα πολύ θεαματικό ποδόσφαιρο περιόρισε σε ρόλο κομπάρσου την συμπολίτισσα Φούλαμ. Ιδιαίτερα στη φάση του 2-0, οι νικητές έκρυψαν τη μπάλα μέχρι ο Κολάσινατς να σερβίρει τη μπάλα στον Λακαζέτ για το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.

Με τη νίκη αυτή η Άρσεναλ παρέμεινε στην 5η θέση και πλέον βρίσκεται στο μείον δύο από την Τσέλσι η οποία υποδέχεται αύριο (2/1) τη Σαουθάμπτον. Η νεοφώτιστη Φούλαμ βρίσκεται στην προτελευταία θέση και συνεχίζει την προσπάθεια της να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρσεναλ: Λένο, Κονσιελνί, Μουστάφι (46′ Τορέιρα), Παπασταθόπουλος, Μέιτλαντ, Τζάκα, Γκεντουζί, Κολάσινατς, Ιγουόμπι (83′ Σάκα), Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ (75′ Ράμζεϊ).

Φούλαμ: Ρίκο, Κρίστι (56′ Μενσά), Οντόι, Μάρτσαντ, Ριμ, Μπράιαν, Σισέ (60′ Σερί), Κέρνι, Σίρλε (60′ Καμαρά), Μίτροβιτς, Σεσενιον.

Keywords
Τυχαία Θέματα