Τανιμανίδης – Μπόμπα : Tι λέει για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη ο πατέρας του παρουσιαστή

14:00 14/4/2020 - Πηγή: In.gr

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο πατέρας του δημοφιλή παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη και μάλιστα δε δίστασε να αναφερθεί και στη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα.

Ο κύριος Στέφανος Τανιμανίδης μίλησε για την καθημερινότητα του ζευγαριού στην καραντίνα, σχολιάζοντας πως είναι μία από τις καλύτερες περιόδους που διανύουν μιας και είναι ένα νέο και ερωτευμένο ζευγάρι.

View this post on Instagram

Με τους γονεις μου στην Περαια

για ψαρακι! Μην περιμενεις να σου λειψουν για να τους δειξεις την αγαπη σου! #family #parents #mum #dad

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on Jun 23, 2019 at 8:05am PDT

View this post on Instagram

Πέρασε ένας χρόνος και εντυπωσιάζομαι ακόμα με το πόσο τυχερός είμαι που με παντρεύτηκες! Το χαμόγελό σου…ο λόγος για να χαμογελάω! Σ’αγαπώ! #you #are #the #shine #in #my #life #happyanniversary

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on Sep 1, 2019 at 9:18am PDT

View this post on Instagram

Να μας ζήσουν και πολλούς ,γερούς και καλοτυχους απογόνους . #sakischristinawedding#

A post shared by Stefanos Tanimanidis (@tanimanidiis_stefanos) on Sep 4, 2018 at 6:23am PDT

«Με πήραν πάρα πολλοί τηλέφωνο και με ρωτούσαν. Τους πήρα τηλέφωνο και άρχισε να γελάει το κορίτσι. Όλες αυτές οι εικασίες ας γίνουν ευχές. Φαντάζομαι, με τη δική τους προσπάθεια πρωτίστως, θα έρθει κι αυτό μόλις το αποφασίσουν. Δεν υπάρχει κάτι, απ’ ό,τι μου είπε το κορίτσι», είπε ο Στέφανος Τανιμανίδης.

Υπενθυμίζουμε λάδι στη φωτιά γύρω από τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα,  έριξε ένα σχόλιο που έκανε  ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στα social media και δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση, καθώς άφηνε να εννοηθεί πως ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα περιμένουν παιδί. Οι ίδιοι πάντως το διέψευσαν στη συνέχεια.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τον μπαμπά του Σάκη Τανιμανίδη:
Keywords
Τυχαία Θέματα