Τάνια Τρύπη: Πόζαρε μαζί με τον Κώστα Καζάκο και την κόρη της

09:30 5/9/2019 - Πηγή: In.gr

Το πιο τρυφερό στιγμιότυπο ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τάνια Τρύπη μαζί με την κόρη της Τζένη αλλά και τον πρώην πεθερό της Κώστα Καζάκο.

View this post on Instagram

Orient express

A post shared by Τανια Τρυπη (@tania_tripi_official) on Jan 12, 2019 at 12:05pm PST

Η

πανέμορφη Τζένη Καζάκου, κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου, επισκέφθηκε τον παππού της, Κώστα, και τότε απαθανατίστηκε αυτή η συγκινητική οικογενειακή στιγμή!

Είναι γνωστό ότι ο Κώστας Καζάκος έχει μεγάλη αδυναμία στην μικρή του εγγονή, Τζένη, η οποία μάλιστα πήρε το όνομα της μεγάλης ηθοποιού!

View this post on Instagram

Να χαμογελάς, για να ξεχωρίζεις. Να σιωπάς, για να ακούγεσαι. Είπαν. Και αφέθηκαν ταξίδι στο ηλιοβασίλεμα… . . . #blackandwhite #power #todaysmood #mystyle #moments #happytime #mysummer #summertimer #summer #darkness #funnymoments #summertimeandthelivingiseasy #hard #dark #redpower #girl #redlips #athens #fit #poem #blac #smile

A post shared by Τζένη καζάκου (@tzenikazakou) on Jul 26, 2019 at 2:41am PDT

Η Τάνια Τρύπη αναρτώντας το τρυφερό στιγμιότυπο, επέλεξε την πιο «ταιριαστή» λεζάντα για να το συνοδεύσει! Συγκεκριμένα η ταλαντούχα ηθοποιός, έγραψε κάτω από την φωτογραφία την λέξη «οικογένεια», δίνοντας στην εικόνα ξεχωριστό νόημα.

Ποζάρουν αγκαλιασμένοι ενώ τα χαμογέλα τους λάμπουν από ευτυχία!

Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο:

View this post on Instagram

Οικογένεια

A post shared by Τανια Τρυπη (@tania_tripi_official) on Sep 4, 2019 at 1:54am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα