Συνελήφθη ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας του Nipsey Hussle

11:48 3/4/2019 - Πηγή: In.gr

σύλληψη του βασικού υπόπτου για τη δολοφονία του 33χρονου Αμερικανικού ράπερ Nipsey Hussle, που έπεσε νεκρός από σφάιρα την περασμένη Κυριακή έξω από το κατάστημα του, ανακοίνωσε η αστυνομία του Λος Άντζελες.

Συγκεκριμένα στη σύλληψη ενός υπόπτου για την δολοφονία του ράπερ Nipsey Hussle προχώρησαν οι αστυνομικέ αρχές του Λος Άντζελες.

Ο 29χρονος Eric

Holder πιστεύεται ότι είναι ο άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε την περασμένη Κυριακή τον 33χρονο ράπερ έξω από το κατάστημα ρούχων που διατηρούσε ο Nipsey Hussle στο Λος Άντζελες.

Eric Holder, the suspected killer of Nipsey Hussle, has been arrested and is in police custody. Thank you to both our community for the heightened awareness/vigilance, and our partners at @LASDHQ. pic.twitter.com/0zujy89Yfm

LAPD HQ (@LAPDHQ) April 2, 2019

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους του αστυνομικού τμήματος της πόλης, ο 29χρονος διέφυγε μετά τη δολοφονία με αυτοκίνητο το οποίο τον περίμενε.

Οι Αρχές ερευνούν κάθε ενδεχόμενο, ωστόσο πιστεύουν ότι ο δράστης πυροβόλησε τον ράπερ λόγω προσωπικών διαφορών.

Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, Michel Moore, δήλωσε ότι ο ύποπτος για την δολοφονία καθώς είχε λογομαχήσει με το θύμα επέστρεψε οπλισμένος ανοίγοντας πυρ.

Πρόσθεσε, δε, ότι η βασική εκτίμηση των αρχών είναι ότι η δολοφονία έγινε λόγω προσωπικών διαφορών του θύτη με το θύμα και όχι λόγω υποθέσεων που αφορούν συμμορίες.

Καρέ-καρέ η δολοφονία του Nipsey Hussle

Τη στιγμή της δολοφονίας του ράπερ Nipsey Hussle έξω από το κατάστημά του κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο φαίνεται ο Nipsey Hussle να βρίσκεται μαζί με άλλα τρία άτομα έξω από το κατάστημα όταν τους πλησιάζει ένας άνδρας και τους πυροβολεί αρχικά από απόσταση.

Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν στην αστυνομία ότι ο εκτελεστής, αφού σκότωσε τον Hussle στη συνέχεια τον κλώτσησε πριν να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση με αυτοκίνητο.

Δείτε παρακάτω τη στιγμή της δολοφονίας του Nipsey Hussle:

Keywords
Τυχαία Θέματα