Συμβατότητα Αιγόκερου με Ιχθύ

21:30 19/1/2020 - Πηγή: In.gr

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που συμπεριφέρεται με βάση τη λογική, ενώ ο Ιχθύς κυρίως με βάση το συναίσθημα. Αυτή η αντίθεση όμως μπορεί να κάνει αυτά τα δύο ζώδια να συμπληρώνουν το ένα το άλλο.

Αιγόκερως-Ιχθύς

Παρά το γεγονός ότι ο Αιγόκερως και οι Ιχθείς είναι θηλυκά και δεκτικά ζώδια, υπάρχουν αρκετές διαφορές μεταξύ σας. Το θηλυκό θεωρείται διαισθητικό σε αρμονία με τα

συναισθήματα και ενώ αυτό μπορεί να αληθεύει σε ένα βαθύτερο επίπεδο, ο Αιγόκερως συντάσσεται πιο πολύ με το συγκεκριμένο και πρακτικό.

Οι Ιχθείς, από την άλλη πλευρά, είναι προφανώς ιδεαλιστές. Τους αρέσει η αυτοθυσία και οι φιλοσοφικές έννοιες, όχι η υλική ιδιοτέλεια. Αυτό, θα μπορούσε να είναι δύσκολο για σένα να το καταλάβεις, επειδή έχεις μάθει να βάζεις στόχους στη ζωή σου.

Εσένα σου αρέσουν τα πράγματα για τα οποία πάντα υπάρχει μία απόδειξη και μία εξήγηση και δε σπαταλάς τον χρόνο σου σε αφηρημένες έννοιες. Οι Ιχθείς έχουν την τάση να αισθάνονται τη ζωή με την καρδιά τους και όχι με το μυαλό τους και βρίσκονται σε διαρκή ονειροπόληση. Εσύ όμως θα είσαι πιο επιφυλακτικός μαζί τους αν αισθανθείς ότι δεν είναι ή δεν κάνουν τίποτα πρακτικό.

Ενδιαφέροντα και αντιθέσεις

Παρόλα αυτά, ο Αιγόκερως και οι Ιχθείς μπορούν να χτίσουν συνήθως μια καλή φιλία. Λένε ότι τα αντίθετα έλκονται. Εδώ είναι η ευκαιρία σας για να ελέγξετε τη θεωρία αυτή. Μην ακυρώνεις εντελώς την ερωτική σχέση με τους Ιχθείς.

Εσύ αυτοθυσιάζεσαι για τη δουλειά σου για την επίτευξη των στόχων της ζωής σου ενώ οι Ιχθείς είναι ένας θαυμάσιος και ανιδιοτελής εργάτης επίσης, αλλά τείνει να το πράξει προς όφελος των άλλων. Έτσι, αυτό μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένας εξαιρετικά καλός συνδυασμός, αν καταφέρετε να καταλάβετε ο ένας τα κίνητρα του άλλου.

Θα γίνεις λιγότερο εγωκεντρικός και θα οδηγείσαι λιγότερο από την εργασία, αν αποφασίσεις να μπεις σε μία σχέση με Ιχθείς. Και οι Ιχθείς θα γίνουν πιο πρακτικοί με την σειρά τους και θα αρχίσουν να εξοικονομούν χρήματα. Ακόμα κι αν δεν είστε απόλυτα συμβατοί μεταξύ σας, το να προσπαθήσετε μαζί να χτίσετε τη σχέση σας και τη ζωή σας σε κάτι σταθερό και διαρκές, τελικά θα σας δώσει πολύ μεγάλη ικανοποίηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα