Στον Πειραιά «επενδύουν» στη βελτίωση της καθημερινότητας

10:43 15/10/2020 - Πηγή: In.gr

Η καθαριότητα είναι όχι απλά μισή αρχοντιά, που λέει και ο λαός, αλλά σημάδι πολιτισμού και βελτίωσης της καθημερινότητας. Ετσι, λοιπόν, όσοι δήμοι επιλέγουν να «επενδύουν» στις καθαρές γειτονιές είναι και αυτοί ξεχωρίζουν.

Στον δήμο Πειραιά για παράδειγμα, ο δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης, δεν σταματά να βγάζει καθημερινά συνεργεία σε δρόμους και πλατείες στο κέντρο και στις γειτονιές, όπου καθαρίζουν τους κοινόχρηστους χώρους, βάφουν, πλένουν πεζοδρόμια και φροντίζουν το πράσινο.

Δεν είναι

λίγες οι φορές που ο ίδιος ο Δήμαρχος επισκέπτεται τους χώρους που γίνονται οι εργασίες καθαριότητας, από το Πασαλιμάνι μέχρι τα Μανιάτικα και από την Φρεαττύδα μέχρι τα Καμίνια, όπου επιβλέπει και ενημερώνεται για την πορεία και την ολοκλήρωσή τους.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια ιδιαίτερα απαιτητική «αποστολή» της Δημοτικής Αρχής του μεγάλου λιμανιού, με δεδομένο ότι  ο Πειραιάς είναι μια πόλη με αυξημένες ανάγκες στο κομμάτι της καθαριότητας.

Ωστόσο αν κρίνουμε από τις συνεχείς παρεμβάσεις και την καθημερινή παρουσία εργαζομένων και οχημάτων στην πόλη, φαίνεται πως ο Γιάννης Μώραλης είναι αποφασισμένος να  κερδίσει το «στοίχημα» για έναν πιο περιποιημένο και καθαρό Πειραιά.

Μην ξεχνάμε ότι το λιμάνι είναι η «βιτρίνα» της πρωτεύουσας και όλης της χώρας. Και η «βιτρίνα» πρέπει να είναι πάντα καθαρή.

Keywords
Τυχαία Θέματα