Στο σφυρί το γράμμα με το οποίο ο 2Pac χώρισε την Madonna

13:19 13/7/2019 - Πηγή: In.gr

Η πώληση της διαβόητης ερωτικής επιστολής προς την Madonna από τον ράπερ Tupac Shakur βρίσκεται σε εκκρεμότητα εδώ και χρόνια, καθώς επανειλημμένως έχουν γίνει απόπειρες προκειμένου να δημοπρατηθεί, τις οποίες «η βασίλισσα της ποπ» προσπαθεί να μπλοκάρει μέσω της δικαστικής οδού.

Τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο καθώς η τιμή της έχει εκτοξευθεί και σε περίπτωση πώλησης της θα κοστίζει

μία ολόκληρη περιουσία.

Ο 2Pac ο διάσημος ράπερ ο οποίος δολοφονήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1996, σε ηλικία 25 ετών, έγραψε την επιστολή χωρισμού όταν ήταν στη φυλακή και το χειρόγραφο, υπογεγραμμένο σημείωμα βγαίνει σε δημοπρασία μέσω της εταιρείας αναμνηστικών Gotta Have Rock & Roll… με τιμή εκκίνησης τα 100.000 δολάρια, ενώ η τελική τιμή τη ερωτικής επιστολής υπολογίζεται να φτάσει τις 300.000 δολάρια.

Στο τριών σελίδων σημείωμα χωρισμού ο Tupac ομολογεί ότι χώρισε με την Madonna επειδή είναι… λευκή.

View this post on Instagram

@madonna and @2pac 1995 follow: @hip.hop90s #hiphop #movie #thuglife #gangsta #gansta #gang #ganstarap #studio #legend #hiphop #dearmama #madona #madonna #king #tupac #tupacshakur #tupacquotes #2pac #2pacshakur #2pacvideos#madonnatupac @sqrziis

A post shared by OLD SCHOOL MUSIC 90’S 00’S (@hip.hop90s) on Jan 19, 2019 at 10:59am PST

View this post on Instagram

Madonna and tupac #madonna #tupac #madonnatupac

A post shared by Jason (@jason_f_o) on Oct 25, 2015 at 11:25am PDT

Η Madonna έχει ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της πρώην συνεργάτιδας και φίλης της Νταρλίν Λατζ ώστε να εμποδίσει την πώληση της επιστολής, ωστόσο η μήνυσή της απορρίφθηκε από τον δικαστή που την εξέτασε κι έτσι η Λατζ πώλησε την επιστολή στον ηλεκτρονικό οίκο δημοπρασιών.

Η νομική μάχη δεν τελείωσε εκεί, διότι η Μαντόνα άσκησε έφεση… αλλά μόλις τον περασμένο μήνα ανακοινώθηκε πως η δημοπρασία της επιστολής θα γίνει και η υποβολή προσφορών θα ξεκινήσει στις 17 Ιουλίου.

Μέρος των εσόδων από τη δημοπρασία θα δοθεί στον breastcancer.org, καθώς η Νταρλίν έχει επιζήσει από τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Keywords
Τυχαία Θέματα