Στις ίδιες βάρκες μπαίνανε οι Μικρασιάτες

06:25 31/7/2019 - Πηγή: In.gr

Για κάποιες ώρες κράτησε στην κορυφή της επικαιρότητας το ναυάγιο έξω από τη Λιβύη. Σχεδόν 400 άνθρωποι επέβαιναν σε τρεις λέμβους που βυθίστηκαν. Αλλοι μιλάνε για 110 αγνοουμένους, άλλοι για 150. Ασήμαντες λεπτομέρειες. Από την αρχή του έτους έχουν πνιγεί στην Κεντρική Μεσόγειο γύρω στους 600.

Χοντρικά, το 2019 θα είναι η έκτη συνεχόμενη χρονιά που θα καταγραφούν πάνω από 1.000 νεκροί. Ηρθε το Σαββατοκύριακο, η έξοδος των Αθηναίων για τα νησιά, ποιος ασχολείται; Να το ξαναπούμε για μία ακόμα φορά: όλοι αυτοί οι άνθρωποι

δεν είναι τρελοί. Να ανεβάζουνε τα παιδιά τους σ’ αυτούς τους σκυλοπνίχτες. Δεν έχουν άλλη επιλογή. Και δεν έχουν άλλη επιλογή επειδή οι Ευρωπαίοι έχουν κλείσει τα σύνορα.

Κόλαση

Και δεν έχουν άλλη επιλογή επειδή οι πατρίδες τους έχουν μετατραπεί από τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους σε κόλαση. Και δεν είναι μία και δύο οι χώρες σε Ασία και Αφρική που έχουνε γίνει κόλαση. Δεν είναι τρελοί, αλλά κάποιοι απ’ αυτούς τρελαίνονται σίγουρα. Οταν βλέπουν τα παιδιά τους να σκοτώνονται ή να πνίγονται. Και βάζουν τις βόμβες για να σκοτώσουν των αλλωνών τα παιδιά. Τόσο απλά. Τι πιο φυσιολογικό λοιπόν από το επόμενο τρομοκρατικό χτύπημα.

Ο ίδιος βαθμός σιγουριάς ότι τις επόμενες μέρες ο Δ. Γιαννακόπουλος θα πει κάτι για τον Ολυμπιακό και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι για τον Παναθηναϊκό. Ετσι ακριβώς θα γίνει κάπου το μπαμ και θα πέσουνε, κατάχαμα, σαν τα κοτόπουλα οι νεκροί και οι τραυματίες. Και θα δοθεί για μία ακόμα φορά η εκκίνηση για τον Μαραθώνιο της σαχλαμάρας.

Τρομοκρατία

Για τον παραλογισμό της τρομοκρατίας, το θρησκευτικό μίσος, τον φανατισμό κ.λπ., κ.λπ. Ολα τα άλλα δηλαδή που συμβαίνουν στον πλανήτη είναι νορμάλ και φυσιολογικά; Τρελοί είναι μόνο αυτοί που φοράνε το γιλέκο με τα εκρηκτικά και πατάνε το κουμπί, λες και είναι το «on» του τηλεκοντρόλ. Οι πόλεμοι που προκαλεί ο πολιτισμένος κόσμος είναι νορμάλ. Η πείνα, η εξαθλίωση, η προσφυγιά και ο ξεριζωμός είναι νορμάλ. Αυτά που συμβαίνουν στην Ασία και την Αφρική είναι νορμάλ. Οι λευκοί και οι χριστιανοί είναι οι καλοί και οι πολιτισμένοι.

Οι σκούροι και οι μουσουλμάνοι είναι οι κακοί. Τα ζώα. Το θέμα είναι τόσο απλό όσο και η αλφαβήτα της Φυσικής. Αν σφραγίσεις μια χύτρα με νερό και τη βάλεις πάνω σε ισχυρή θερμοκρασία, το καπάκι θα τιναχτεί στον αέρα. Νόμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα