Στην εθνική Σενεγάλης Μπα και Σισέ, στις επιλογές Σάντος ο Σεμέδο και ο Σα

19:23 8/3/2020 - Πηγή: In.gr

Από το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ, ο Σαντιό Μανέ είχε προαναγγείλει το… μέλλον. Τα δημόσια εγκώμια του αστέρα της Λίβερπουλ για την απόδοση του Ουσεϊνού Μπα στην αναμέτρηση με τους Λονδρέζους, ήταν απλώς ο προάγγελος της κλήσης του στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης. Κλήση που έφτασε και επίσημα στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο

Μπα θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τη χώρα του. Και αυτό θα συμβεί στα διπλά παιχνίδια με τη Γουινέα – Μπισάου (28-31/03) για τα προκριματικά του Africa Nations Cup. Αναμετρήσεις στις οποίες θα δώσει το παρών και ο Πάπε Αμπού Σισέ, καθώς και ο έτερος Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού βρίσκεται στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Αλιού Σισέ.

Από εκεί και πέρα, ο Φερνάντο Σάντος συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την πορεία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Και συνεχίζει να συμπεριλαμβάνει στις αποστολές της εθνικής Πορτογαλίας τους παίκτες των Πειραιωτών. Αυτή τη φορά ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Πορτογάλων, κάλεσε τους Ζοσέ Σα και Ρούμπεν Σεμέδο για τα φιλικά παιχνίδια με Βέλγιο (27/03) και Κροατία (30/03).

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, το πρωί της Κυριακής συνεχίστηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Γουλβς. Ο Πέδρο Μαρτίνς δούλεψε πάλι στοχευμένα, ενόψει της αναμέτρησης με τους Αγγλους, χωρίς να αντιμετωπίσει νέα προβλήματα. Επίσης, Μπρούνο, Καφού, Αλέν και Σουντάνι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα