«Στεναχώρησε» τον Ρούνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Προκρίθηκε άνετα στους «8»

01:49 6/3/2020 - Πηγή: In.gr

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η ομάδα που συμπληρώνει το «παζλ» των προημιτελικών του FA Cup Αγγλίας, μετά την επικράτηση με 3-0 επί της Ντέρμπι Κάουντι του Γουέιν Ρούνεϊ με 3-0 στο «Πράιντ Παρκ». Επόμενος αντίπαλος για τους «Κόκκινους Διάβολους» η Νόριτς.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Ιγκάλο, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση πετυχαίνοντας δυο γκολ, ενώ το τρίτο τέρμα το σημείωσε ο Σο.

Τα

«κριάρια» προσπάθησαν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης να φανούν απειλητικά και λίγο έλειψε να το πετύχουν στο 18, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρούνεϊ να τη σταματάει με εκπληκτική επέμβαση ο Ρομέρο.

Λίγο αργότερα, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ευτύχησε να προηγηθεί με τον Σο (33?) με ωραίο σκαστό σουτ μέσα από την περιοχή. Τη σκυτάλη του σκοραρίσματος πήρε στη συνέχεια ο Οντιόν Ιγκάλο, ο οποίος πανηγύρισε  για πρώτη φορά στο 41ο λεπτό, με το 2-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Νιγηριανός επιθετικός της Γιουνάιτεντ πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα (70?), με τους Κόκκινους Διαβόλους να μην δυσκολεύονται να πάρουν την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα