Κόντρα Τσακαλώτου- Σταϊκούρα στο Twitter για Moody’s

10:02 2/3/2019 - Πηγή: In.gr

Με ανάρτησή του στο twitter ο Τομέαρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Σταϊκούρας απαντά στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, με αφορμή την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο αξιολόγησης Moody’s.

Ο κ. Σταϊκούρας αναφέρει ότι «ο κ.Τσακαλώτος άφησε τους «κύκλους» & έπιασε το Τwitter. Μάλλον οι μηχανισμοί των αγορών «φοβήθηκαν τα νταούλια» των «μαρξιστών». Επί της ουσίας της κριτικής για υπερφορολόγηση οικονομίας & κοινωνίας, «κιχ». Προφανώς, η αξιοπιστία

δεν είναι το ισχυρότερο χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ & του ίδιου»

Ο κ.Τσακαλώτος άφησε τους «κύκλους» & έπιασε το Τwitter.Μάλλον οι μηχανισμοί των αγορών «φοβήθηκαν τα νταούλια» των «μαρξιστών».Επί της ουσίας της κριτικής για υπερφορολόγηση οικονομίας & κοινωνίας, «κιχ».Προφανώς,η αξιοπιστία δεν είναι το ισχυρότερο χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ & του ίδιου.

— Χρήστος Σταϊκούρας (@cstaikouras) 2 Μαρτίου 2019

Λίγες μόλις ώρες μετά την παρατήρηση του κ. Σταϊκούρα ότι όλες οι διεθνείς εκθέσεις επιβεβαιώνουν την κριτική της ΝΔ, η Moody's αναβαθμίζει την ελληνική οικονομία κατά 2 βαθμίδες. Ίσως το timing να μην είναι το ισχυρότερο χαρτί είτε της ΝΔ είτε του ίδιου.

— Ευκλείδης Τσακαλώτος | Euclid Tsakalotos (@tsakalotos) March 1, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα