Σπύρος Πώρος: Έχω να δω τα παιδιά μου πέντε χρόνια

10:58 10/10/2019 - Πηγή: In.gr

Ο Σπύρος Πώρος μίλησε πρώτη φορά για το δύσκολο διαζύγιο που είχε και για το μεγάλο χρονικό διάστημα που έχει να δει τα παιδιά του.

Ο γνωστός φωτογράφος τους τελευταίους μήνες ζούσε στο Μπουένος Άϊρες.

Ο ίδιος μίλησε για τη φωτογραφία αλλά και το μόντελινγκ. Όπως ανέφερε αυτό ήταν το μέσο για να μπορέσει να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Στον φακό του έχουν ποζάρει σουπερ σταρ του εξωτερικού ανάμεσά τους και η Jennifer Lopez.

Ο

Πώρος αποκάλυψε πως είναι από κοντά η λατίνα σταρ.

Συγκλονιστικές ήταν όμως οι λεπτομέρειες για τον γάμο του με την Κάιλ Μπαξ.

Την τρίτη κατά σειρά σύζυγό του παντρεύτηκε στη Δήλο σε μια πολύ ιδιαίτερη τελετή.

Ο ίδιος διάλεξε το νησί της Δήλου για την ένεργειά του, ενώ η τελετή έγινε με το τυπικό του Δωδεκάθεου.

«Έχω να δω τα παιδιά μου πέντε χρόνια»

Ο Πώρος αποκάλυψε και τον λόγο που έχει να δει τα πέντε χρόνια τα παιδιά του.

«Δεν έχω με όλες τις πρώην συζύγους μου καλές σχέσεις. Το θέμα με την τελευταία μου σύζυγο είναι οικονομικό. Τα παιδιά χρησιμοποιούνται ως μέσο για τέτοιες «πιέσεις». Τα δικαστήρια τα έχω κερδίσει όλα, αλλά είναι οι καταστάσεις πολύ δύσκολες αφού δεν είμαι Νεοζηλανδός. Μου έκαναν πολύ δύσκολο το να μείνω και να εργαστώ εκεί γιατί αυτός νόμιζαν πως ήταν ο μόνος τρόπος για να μην κινηθώ νομικά εναντίον τους. Με υποχρέωσαν όμως να φύγω από τη Νέα Ζηλανδία» αποκάλυψε.

Έκανε επίσης λόγο για μη φυσιολογικές καταστάσεις αυτές με την πρώην σύζυγό του, καθώς επηρεάστηκε και η σχέση του με τα παιδιά του, τα οποία μάλιστα έχει να δει 5 χρόνια.

«Τα χρήματα δημιουργούν κακές σκέψεις και κακές πράξεις. Είχα μεγάλη περιουσία αυτό το διάστημα και ξαφνικά με μια πλαστογραφία της υπογραφής μου, μου τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια. Οπότε έπρεπε να φύγω από τη χώρα για να μην το αποκαλύψω. Είναι μια πράξη που διώκεται ποινικά και αν το αποκάλυπτα θα μπορούσε το άτομο που έκανε την πλαστογραφία να μπει φυλακή» κατέληξε ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα