Σμαράγδα Καρύδη : Μοναδικές στιγμές σε μαγικό προορισμό

09:51 16/1/2020 - Πηγή: In.gr

Μία μικρή ανάσα μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αποφάσισε να πάρει η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη, κάνοντας ένα ταξίδι στην Αίγυπτο.

Η ηθοποιός ξέκλεψε λίγο χρόνο από την παράσταση «Του Κουτρούλη ο γάμος», την οποία σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί και επισκέφθηκε το Κάιρο αλλά και τις Πυραμίδες του Χέοπα.

Άνθρωπος, όμως, που αγαπά την περιπέτεια και τα ταξίδια, η γνωστή ηθοποιός έκανε ένα break από το φορτωμένο πρόγραμμά της και βρέθηκε μέχρι το Κάιρο, όπου και φωτογραφήθηκε

με φόντο τις Πυραμίδες του Χέοπα.

«Από τον Παρθενώνα στις Πυραμίδες, vol 2! Έφτασα! Αντικρίζοντας ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου το θέαμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό…», έγραψε η Σμαράγδα Καρύδη και ανέβασε στο Instagram της φωτογραφίες από το μαγικό ταξίδι της στην Αίγυπτο!

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Σμαράγδα Καρύδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το ταξίδι της:

View this post on Instagram

Εδώ κάνω καμήλα και χωρίς χέρια Τρομερά επικίνδυνο Η καμήλα όπως βλέπετε γελάει Πολύ φίλη μου

A post shared by Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) on Jan 15, 2020 at 6:19am PST

View this post on Instagram

Από τον Παρθενώνα στις Πυραμίδες, vol 2! Έφτασα! Αντικρίζοντας ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου το θέαμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.. Για να ζήσετε αντίστοιχες ανεκτίμητες εμπειρίες, μπείτε στο site της AEGEAN, στην ενότητα Eurobank €πιστροφή και κάντε τα ευρώ €πιστροφή σας εισιτήρια, χρησιμοποιώντας την Eurobank Mastercard κάρτα σας ! #MastercardGR #ProorismosEpistrofi

A post shared by Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) on Jan 14, 2020 at 8:54am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα