Σκιτσογράφος καταγγέλλει απόλυση για σκίτσο με τον Τραμπ δίπλα στους νεκρούς από το Ελ Σαλβαδόρ

08:34 1/7/2019 - Πηγή: In.gr

Σάλος έχει ξεσπάσει στον Καναδά με την απόλυση ενός σκιτσογράφου ο οποίος σκίτσαρε παίρνοντας αφορμή από τον πατέρα και την κόρη από το Ελ Σαλβαδόρ που έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να διασχίσουν τον ποταμό Ρίο Γκράντε.

Η φωτογραφία Το σκίτσο

Cartoon for June 26, 2019 on #trump #BorderCrisis #BORDER #TrumpCamps #TrumpConcentrationCamps pic.twitter.com/Gui8DHsebl

— Michael de Adder (@deAdder) June 26, 2019

Ο Μάικλ ντε Αντερ, όπως είναι το όνομά του παρουσίασε στο σκίτσο

του τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ να ρωτά τα άψυχα σώματα των δύο ανθρώπων κρατώντας ένα μπαστούνι του γκολφ: «Σας πειράζει να παίξω εδώ;».

Ο Μάικλ ντε Άντερ δημοσίευσε το σκίτσο του την περασμένη Τετάρτη και δύο ημέρες αργότερα ενημερώθηκε ότι απολύεται από την εκδοτική εταιρεία Brunswick News Inc. με την οποία συνεργαζόταν.

Σύμφωνα με την εταιρεία τα όσα ισχυρίζεται ο Μάικλ ντε Αντερ δεν ισχύουν αφού ο σκιτσογράφος ουδέποτε παρέδωσε το συγκεκριμένο σκίτσο προς δημοσίευση. Μάλιστα η ίδια η εταιρεία δηλώνει ότι είχε ήδη αποφασίσει να συνεργαστεί με άλλον επαγγελματία.

Μετά τη δήλωση της εφημερίδα ο ντε Άντερ επανήλθε με νέο tweet υποστηρίζοντας ότι «θα υπερσπιστώ τον εαυτό μου. Και θα μιλήσω για τον λόγο για τον οποίο πιστεύω ότι απολύθηκα. Έχω την δική μου οπτική και προφανώς και αυτοί έχουν τη δική τους οπτική».

But I will defend myself. And I will talk about why I think I was let go. It's my perspective and they clearly have there perspective.

— Michael de Adder (@deAdder) July 1, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα