Σε δύσκολη θέση η Θέλτα

20:52 11/7/2020 - Πηγή: In.gr

Στο καναβάτσο η Θέλτα και τώρα… τρέχει! Η Οσασούνα φιλοξένησε την ομάδα του Όσκαρ Γκαρθία για την 36η αγωνιστική της La Liga, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 2-1. Η Οσασούνα έκανε τη μεγάλη ανατροπή, βάζοντας σε δύσκολη θέση την Θέλτα, σχετικά με την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα του Βίγο βρίσκεται στην 16η θέση με 36 βαθμούς,

στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και την Μαγιόρκα. Βέβαια, ο σύλλογος των Βαλεαρίδων νήσων έχει έναν αγώνα λιγότερο. Από την άλλη, η Οσασούνα είναι στη μέση της βαθμολογίας, έχοντας 48 πόντους.

Στο 12ο λεπτό, ο Μίνα έκανε το 0-1 για την ομάδα του πρώην κόουτς του Ολυμπιακού. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και απάντησαν γρήγορα με κεφαλιά του Ενρίτς στο 24′. Η λύτρωση για την Οσασούνα ήρθε στο 91΄ όταν ο Αρνάιθ νίκησε με σουτ τον γκολκίπερ της Θέλτα και έγραψε το 2-1.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ερέρα, Ρονκάλια (67’Βιδάλ), Αριδάνε, Νταβίντ Γκαρθία, Εστουπινιάν, Μπράσανατς (84’Μονκαγιόλα), Όιερ, Ινίγο Πέρεθ, Ρομπέρτο Τόρες (84’Μπάρχα), Ενρίτς, Αντριάν (67’Αρνάιθ).

ΘΕΛΤΑ : Βιγιάρ, Μάγιο, Σάενθ (46’Νολίτο), Αραούχο, Αϊντόο, Ολάθα (84’Μπράις Μέντεθ, Οκάι, Μπερτράν (66’Μπράνταριτς), Ραφίνια (66’Βάσκεθ), Άσπας, Μίνα (72’Χουάν Ερνάντεθ).

Keywords
Τυχαία Θέματα