Ρούχα «πασπαλισμένα» με… αγάπη παιδιών

21:27 25/11/2019 - Πηγή: In.gr

Ρούχα «πασπαλισμένα» με αρκετές στρώσεις… αγάπης από παιδιά με ειδικές ανάγκες παρουσιάσθηκαν σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο δημαρχείο του Σαράγεβο.

Τα ξεχωριστά αυτά ρούχα – δημιουργίες παιδιών που διαθέτουν φαντασία, επιμονή και καλλιτεχνική «φλέβα»… έλαμψαν στη διάρκεια της εκδήλωσης, που διοργάνωσε η μη κυβερνητική οργάνωση «Δώστε μας μια ευκαιρία» (“Dajte nam sansu”), με στόχο να ευαισθητοποιήσει περισσότερο την κοινή γνώμη για θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα των παιδιών.

Η μη κυβερνητική οργάνωση διοργάνωσε την προαναφερθείσα εκδήλωση στο πλαίσιο προγράμματος

που υλοποιεί για να εμπνεύσει, να ενθαρρύνει και να ενισχύσει την αυτοεκτίμηση τόσο των παιδιών, όσο και των μελών των οικογενειών τους, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή της που δόθηκε στη δημοσιότητα.

«Να επενδύσουμε ενέργεια και γνώση στα ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα»

Ο δήμαρχος του Σαράγεβο Αμπντουλάχ Σκάκα υπογράμμισε τη στήριξη του δήμου στο συγκεκριμένο «εγχείρημα» επισημαίνοντας το πόσο σημαντικό είναι για το σύνολο της κοινωνίας.

Η εκδήλωση -η τρίτη κατά σειρά επίδειξη μόδας- είχε ως γενικό τίτλο «Έμπνευση της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης» και όπως είπε ο κ. Σκάκα ο δήμος του Σαράγεβο θα παραμείνει αρωγός των δράσεων της μη κυβερνητικής οργάνωσης για τη στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους.

«Πρόκειται για ένα μόνο από τα έργα που στηρίζει ο δήμος και αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό» επισήμανε ο κ. Σκάκα, προσθέτοντας ότι η κοινωνία πρέπει να επενδύσει περισσότερη ενέργεια και γνώση για να ενημερωθεί πάνω σε ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα