Ρέτσος στο MEGA: Η οικογένεια του Ολυμπιακού ήταν πάντα δίπλα μου, συνεχίζει να είναι

12:52 8/3/2020 - Πηγή: In.gr

Για τον Ολυμπιακό, τη μεταγραφή του στη Λεβερκούζεν, την Premier League και πολλά άλλα, μίλησε αποκλειστικά στο MEGA, ο έλληνας αμυντικός, Παναγιώτης Ρέτσος.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που στα 18 μου χρίστηκα ως αρχηγός του Ολυμπιακού,

είναι μεγάλη ευθύνη αλλά πάνω από όλα ήταν μεγάλη χαρά και μια τρομερή εμπειρία που εύχομαι κάποια στιγμή μετά από χρόνια να την ξαναζήσω» είπε ο πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων».

«Αγωνίστηκα στην Ελλάδα πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό. Η οικογένεια του Ολυμπιακού ήταν πάντα δίπλα μου, συνεχίζει να είναι» υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στις εμφανίσεις του τη «γαλανόλευκη» τόνισε πως είναι «από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής μου ήταν που αγωνίστηκα σε τόσο μικρή ηλικία στην Εθνική Ομάδα». «Εύχομαι να ξαναβρεθώ εκεί πέρα σύντομα. Είναι ό,τι πιο σπουδαίο να παίζεις για την εθνική σου ομάδα» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, μιλώντας για το νέο κεφάλαιο στη ζωή του, το οποίο τον βρίσκει στην Αγγλία και τη Σέφιλντ είπε πως «η Αγγλία είναι η χώρα του ποδοσφαίρου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ιστορική ομάδα».

Ερωτηθείς για το MEGA o Παναγιώτης Ρέτσος είπε: «το MEGA για μένα ήταν από τα μεγαλύτερα κανάλια γιατί καθόμασταν κάθε Παρασκευή οικογενειακώς και βλέπαμε το ‘Ευτυχισμένοι Μαζί’ και είμαι πολύ χαρούμενος που ξανάνοιξε και εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα