Ψευτογιατρός : Νέες απίστευτες φωτογραφίες – Πόζαρε ντυμένος και… πιλότος

00:45 8/7/2020 - Πηγή: In.gr

Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση του 47χρονου γιατρού – «μαϊμού», ο οποίος παρίστανε τον διακεκριμένο ογκολόγο, αφαίρεσε ανθρώπινες ζωές με τις «συμβουλές» του, φωτογραφήθηκε ντυμένος χειρουργός με το νυστέρι και σαν να μην φτάνουν αυτά… παρίστανε και τον πιλότο.

Νέες φωτογραφίες-ντοκουμέντο, που προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, δείχνουν τον άντρα να φορά στολή πιλότου και να ποζάρει μπροστά από μαχητικό αεροσκάφος. Ο 47χρονος παρίστανε

σε πολλές περιπτώσεις και τον πιλότο, ενώ είχε επισκεφθεί ασθενή φορώντας στρατιωτική στολή.

Στη φωτογραφία, που έχει υποστεί επεξεργασία μέσω photoshop, ο 47χρονος φορά ειδική φόρμα και εξάρτηση με σακίδια που παραπέμπουν σε αμερικανό πιλότο της Εθνικής Φρουράς. Τα σήματα στη στολή παραπέμπουν στην ειδική μονάδα των ΗΠΑ που δήθεν υπηρέτησε ο κατηγορούμενος.

Μάλιστα, είχε πάνω του και τον χάρτη της αποστολής την οποία φέρεται να έφερε σε πέρας αλλά και την κάσκα του πιλότου του μαχητικού αεροσκάφους. Πρόκειται για ένα F-16 σε στρατιωτική βάση της Νέας Υόρκης όπως μαρτυρούν τα γράμματα στο ουραίο τμήμα του αεροσκάφους.

https://tv.in.gr/uploads/20200708/004235_top_gun.mp4
Keywords
Τυχαία Θέματα