Προβλήματα για Πλζεν, λαβώθηκαν δύο παίκτες

00:03 14/7/2019 - Πηγή: In.gr

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη της Βικτόρια Πλζεν απέναντι στην Σίγκμα Όλομουτς με 3-1 για την πρώτη αγωνιστική του τσέχικου πρωταθλήματος, καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Πάβελ Βρμπα είδε δύο ποδοσφαιριστές του να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο με προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, ο στόπερ των Τσέχων, Λούκας Χέιντα, τραυματίστηκε στη φάση που έκανε πέναλτι (34’), από το οποίο η Σίγκμα Όλομουτς σκόραρε για το 1-0, και τέσσερα λεπτά αργότερα αντικαταστάθηκε. Ο σέντερ μπακ της Πλζεν έπεσε άτσαλα στο έδαφος στην προσπάθεια του να

σταματήσει τον αντίπαλο επιθετικό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο Λούκας Χέιντα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα ο τραυματισμός του φαίνεται να είναι σοβαρός, χωρίς όμως ακόμα να υπάρχει κάτι επίσημο για την κατάστασή του και το μέγεθος του προβλήματός του.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Πάβελ Βρμπα αναγκάστηκε να προχωρήσει και σε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή. Ο βασικός επιθετικός της Πλζεν, ο Κρμέτσικ, είχε μία ενόχληση στον αστράγαλο και ζήτησε αλλαγή. Ούτε γι’ αυτόν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση για το μέγεθος του τραυματισμού του.

Keywords
Τυχαία Θέματα