Προβλέψεις Φεβρουαρίου: Β’ μέρος

08:36 2/2/2019 - Πηγή: In.gr

Ζυγέ αναθεωρήσεις σε προσωπικό επίπεδο έχει το πρόγραμμα. Παράλληλα ευνοείσαι οικονομικά ενώ επαγγελματικά μπορείς να πείσεις και τους πιο δύσκολους ακροατές να σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου. Ότι και αν κάνεις προετοιμάσου σωστά και δράσε με σοβαρότητα.

Σκορπιέ στο επίκεντρο έχεις και αυτό τον μήνα τα οικονομικά. Στην εξέλιξη των υποθέσεών σου θα σε βοηθήσουν ένστικτο, διορατικότητα και εργατικότητά. Αισθηματικά και προσωπικά θα τα διαχειριστείς πιο εύκολα. Απλά φρόντισε να βάλεις προτεραιότητες και να επιμείνεις εκεί που χρειάζεται.

Τοξότη ενδέχεται να δυσκολευτείς

να εφαρμόσεις τις πρόσφατες καλές ιδέες ή αποφάσεις σου στην εργασία, αλλά μην πτοείσαι. Εφόσον έχει προετοιμαστεί κατάλληλα όλα θα γίνουν. Αισθηματικά ο μήνας φέρνει διλήμματα. Εξήγησε τις προθέσεις στον σύντροφό σου και μην εκνευρίζεσαι όταν είναι αρνητικός.

Αιγόκερε κάνε υπομονή το πρώτο δεκαήμερο, που θα χαρακτηρίζεται από ένταση και νεύρα, καθώς το κλίμα θα αλλάξει από τις 15 του μήνα και μετά. Οργάνωσε καλύτερα τον χρόνο σου και τις επαφές σου με ανθρώπους που έχουν λόγο στις εξελίξεις. Οικονομικά έχεις προνοήσει για τις δύσκολες ημέρες.

Υδροχόε ξεπερνάς σταδιακά τις δυσκολίες του παρελθόντος και μπαίνεις σε μια νέα εποχή επαγγελματικά, που θα γεμίσει και το πορτοφόλι σου. Αισθηματικά χρειάζεται να αναθεωρήσεις κάπως τη σχέση σου με τον σύντροφό σου.

Ιχθύ μην αντιστέκεσαι σε οτιδήποτε δεν μπορεί να αλλάξει από τη μία στιγμή στην άλλη. Δείξε υπομονή, μην σπαταλάς δυνάμεις και χρήμα. Αισθηματικά όλα εξαρτώνται από εσένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα