Πρωτότυπες ιδέες δώρων για το βαφτιστήρι σου

18:26 10/4/2020 - Πηγή: In.gr

Το Πάσχα, η μεγάλη γιορτή της άνοιξης, μπορεί να εξελιχθεί και σε μεγάλο πονοκέφαλο, αν είσαι νονός, με την κλασική ερώτηση «Τι θα μου φέρεις φέτος;» να σε βασανίζει για μέρες.

Το in.gr έκανε την έρευνά του και προτείνει πρωτότυπες ιδέες δώρων για το βαφτιστήρι σου. Μία επίσκεψη στο Public.gr θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, αρκεί να ξέρεις τα γούστα του!

Οι επιλογές είναι πολλές με μοναδικές χειροποίητες λαμπάδες αλλά και παιχνιδολαμπάδες

με τους πιο αγαπημένους ήρωες.

Τη Λαμπάδα LEGO® Friends Κομμωτήριο της Χάρτλεϊκ Σίτυ από τη σειρά Friends, πιθανόν να σας την έχει ζητήσει ήδη η μικρή βαφτιστήρα σας. Είναι o απόλυτος προορισμός για μια ανανέωση στο χτένισμά της!

Για τα αγόρια, η Λαμπάδα LEGO® Καταδίωξη με Αστυνομικό Ελικόπτερο από τη δημοφιλή σειρά City, είναι μία πρόταση που «δεν χάνει».

Αν θέλεις να ξεχωρίσεις με μία χειροποίητη λαμπάδα, σου προτείνουμε τη λαμπάδα Κύκνος με ασορτί σακίδιο πλάτης ή τη λαμπάδα διάστημα σε πουγκί.

Εκτός από τη λαμπάδα που είναι must, ακολουθούν ιδέες για όλες τις ηλικίες και τα γούστα που ολοκληρώνουν το απόλυτο πασχαλινό πακέτο!

Ένας ωραίος κοριτσίστικος συνδυασμός για παιδικό δωμάτιο είναι το Μαξιλάρι Ice Cream και η κούπα Coolbee Panda με ροζ χρώματα που θα ξετρελάνει τη βαφτιστήρα σου. Ολοκλήρωσέ το με ένα Φωτάκι Τοίχου Heart Neon για να θυμάται πόσο την αγαπάς!

Εάν είναι ένας ανερχόμενος σεφ, σου προτείνουμε το Seasonal Cupcakes, θα του δώσει ιδέες για τα πιο Πασχαλινά cupcakes και θα τον προετοιμάσει κατάλληλα.

Στις μικρότερες ηλικίες, το παιχνίδι θα τους ενθουσιάσει 100%. Επίλεξε ανάμεσα σε Δημιουργικά Παιχνίδια , Puzzles, Γρίφους, και τα πιο συναρπαστικά επιτραπέζια!

Για τους μεγαλύτερους και τους λάτρεις της μουσικής, ένα Φορητό Ηχείο JBL Mini Go 2 , θα μεταφέρει παντού τον ήχο που αγαπά, ενώ τα Ακουστικά Κεφαλής Sony MDR θα τους προσφέρουν αμέτρητες ώρες χαλάρωσης ακούγοντας την αγαπημένη τους μουσική.

Αν αναζητάς μία παιδική ταινία, σου συστήνουμε ανεπιφύλακτα το DVD Μπάτε σκύλοι αλέστε 2 και το Ψυχρα Και Αναποδα 2, θα τα βλέπουν ξανά και ξανά.

Τέλος, ένα καλό βιβλίο είναι αυτό που θα τους συντροφεύει παντού. Το απίθανο βιβλίο του πάσχα , είναι μια πασχαλινή επιλογή για ηλικίες έως 6 ετών, ενώ Το καπλάνι της βιτρίνας δεν πρέπει να λείπει από καμία παιδική Βιβλιοθήκη.

Και μην ξεχάσεις με ένα κλικ να πάρεις και το πακέτο συσκευασίας δώρου με την αγαπημένη τσάντα Public, ευχετήρια κάρτα, αυτοκόλλητο κλεισίματος σακούλας και κάρτα αλλαγής!

Στο Public.gr το Νο1 πολυκατάστημα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, θα βρεις την πιο μεγάλη ποικιλία δώρων!

Keywords
Τυχαία Θέματα