Πρόταση της ΑΕΚ για τον Ντιένγκ σύμφωνα με τους Αλγερινούς

12:21 4/12/2018 - Πηγή: In.gr

Ένα νέο όνομα φέρνει στα μεταγραφικά της ΑΕΚ η ιστοσελίδα της Αλγερίας competition.dz. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της η Ένωση έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην MC Algier για τον Αλιού Ντιένγκ.

Πρόκειται για τον 21χρονο αμυντικό χαφ του συλλόγου της Αλγερίας με καταγωγή από το Μάλι. Ο Ντιένγκ είναι ένας δυναμικός αμυντικός χαφ που μπορεί να

αγωνιστεί τόσο ως κόφτης όσο και ως 8αρι.

Στην αποκάλυψη για το επίσημο ενδιαφέρον του Δικέφαλου προέβη ο ίδιος ο πρόεδρος της MC Algier στην οποία ανήκει ο παίκτης λέγοντας μάλιστα πως η ΑΕΚ είναι η τέταρτη ομάδα που τον ζητάει μετά από δύο τουρκικές και μία της Σαουδικής Αραβίας. Το ρεπορτάζ δεν μένει εκεί, καθώς επεκτείνεται και σε ποσά αναφέροντας πως η πρόταση της Ένωσης για την αγορά του παίκτη φτάνει στις 500.000 ευρώ.

Ο Ντιένγκ είναι μια περίπτωση που δείχνει να διαθέτει τα στοιχεία που αναζητά η ΑΕΚ για την ενίσχυση του άξονά της. Είναι ένας παίκτης δυναμικός, σε καλή ηλικία και έχει συμμετοχές στην ομάδα του. Η υπόθεση του φαίνεται λοιπόν πως είναι μεταξύ εκείνων που κοιτάζει η Ένωση για την ενίσχυση του κέντρου της, τη στιγμή που ψηλά στη λίστα του Δικεφάλου υπάρχει και ένας μέσος από την αγορά της Σκανδιναβίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρόταση, ΑΕΚ, Ντιένγκ, Αλγερινούς,protasi, aek, ntiengk, algerinous