Πρόταση της Superleague για… ψαλίδι από 27% έως 33% στους παίκτες

21:11 3/5/2020 - Πηγή: In.gr

Τα είπαν σήμερα οι εκπρόσωποι του working group της Superleague με τους ανθρώπους του ΠΣΑΠ με θέμα συζήτησης τη μείωση των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Οριστική απόφαση δεν έχει υπάρξει, ωστόσο η πρόταση των συλλόγων αρχίζει από ψαλίδι 27% και φτάνει έως και το 33%. Συγκεκριμένα, η πρόταση

Λίγκας είναι να μειωθούν κατά 27% τα συμβόλαια σε περίπτωση που η χρονιά συνεχιστεί και ολοκληρωθεί, ενώ αυτή η μείωση να φτάνει στο 33% αν τελικά δεν υπάρξει ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά των παικτών δεν έχει υπάρξει απάντηση, μιας και περίμεναν να ακούσουν τις αρχικές προτάσεις των συλλόγων, αλλά αναμένεται να επανέλθουν ίσως και αύριο στο συγκεκριμένο ζήτημα με δικές τους προτάσεις προς το working group της Λίγκας, μιας και δύσκολα θα δεχτούν αυτά τα ποσοστά.

Από πλευράς Superleague εκπρόσωποι ήταν οι Μηνάς Λυσάνδρου, Λεωνίδας Μπουτσικάρης και Μάκης Γκαγκάτσης, δηλαδή ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, που είχαν εκπροσώπους στο working group και όχι Ολυμπιακός, Λάρισα και Ατρόμητος.

Keywords
Τυχαία Θέματα