Ρομαντικές στιγμές για τις Μπέλα Χαντίντ και Κάιλι Τζένερ

13:35 17/2/2019 - Πηγή: In.gr

Οι περισσότεροι άνθρωποι αντάλλαξαν ανθοδέσμες ή σοκολατάκια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η Κάιλι Τζένερ και η φίλη της Μπέλα Χαντίντ δεν αρκέστηκαν σε κάτι τόσο συμβολικό! Μπορεί να πήραν λουλούδια από τους αγαπημένους τους, αλλά όχι μόνο μια ανθοδέσμη.

Η Χαντίντ ήταν στην πόλη της Νέας Υόρκης για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου,

καθώς η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης έληξε. Αυτή και ο σύντροφος της, The Weeknd, πέρασαν την ημέρα μαζί, πηγαίνοντας στο εκθετήριο «Panorama» του Arsham Fieg Gallery στο Μανχάταν. Το Σαββατοκύριακο μοιράστηκε μια φωτογραφία του Hadid χαλαρώνοντας στην γκαλερί.

Αλλά η πραγματική έκπληξη ήταν όταν η Χαντίντ επέστρεψε στο κοινό τους διαμέρισμα. Ο Weeknd είχε καλύψει ολόκληρο τον χώρο με τριαντάφυλλα, ροδοπέταλα και κόκκινα παιχνίδια για ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά. Το κόστος αυτού εκτιμάται ότι είναι 8.000 δολάρια.

Η Χαντίντ δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram που το αποδεικνύει . «Η καρδιά μου», έγραψε σε ένα story «Δεν μπορεί να το ξεπεράσει αυτό».

Η Κάιλι Τζένερ, εν τω μεταξύ, έζησε κάτι αντίστοιχο μιας και ο σύντροφος της Τράβις Σκοτ γέμισε το σπίτι με τριαντάφυλλα. Ο Σκοτ δημιούργησε ένα διάδρομο αγάπης στο αρχοντικό της Τζένερ, το οποίο διαθέτει σχήμα καρδιάς από τριαντάφυλλα. Ένας ανθοπώλης έδωσε το εκτιμώμενο κόστος αυτής της έκπληξης γύρω στα 8.000 – 10.000 δολάρια!

Η Τζένερ ξετρελάθηκε και έγραψε «Πρέπει να ονειρεύομαι!!» … έγραψε στον τίτλο της ανάρτησης της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

must be dreaming!! …

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις 14 Φεβ, 2019 στις 10:32 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις 15 Φεβ, 2019 στις 2:55 μμ PST

Keywords
Τυχαία Θέματα