Ποια γνωστή παρουσιάστρια έφυγε από το OPEN;

18:02 25/7/2019 - Πηγή: In.gr

Τα τηλεοπτικά κανάλια αυτή τη περίοδο κάνουν τον απολογισμό της σεζόν και διοργανώνουν την τακτική τους για την νέα τηλεοπτική χρονιά. Στο κανάλι Open οι αποχωρήσεις δίνουν και παίρνουν, έτσι άλλη μια πολύ γνωστή παρουσιάστρια διέκοψε την συνεργασία της φέτος.

Ο λόγος για την Μαντώ Γαστεράτου.

View this post on Instagram

GIVEAWAY FOR MY GALS (ΕΛΗΞΕ) @tonia_tsirimpa THE WINNER

Το υπερφανταστικοτελειο μωβο-καρπούζι σαν το καρπούζι μου φόρεμα θα το κερδίσει μια κούκλα από εσάς… Η διαδικασιόν γνωστή Κάνε με follow Κάνε follow τις κοριτσάρες μου @sis.boutique_ Kανε tag 2 ΦΙΛΟΥΛΕΣ σου AND GET IT! ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ Το άλλο Σάββατο θα κάνω την κλήρωση! GOOD LUCK!!! #girlymood #summer #sisboutique #giveaway

A post shared by MADARA CHANNEL (@madogasteratou) on Jul 13, 2019 at 9:05am PDT

To συμβόλαιο της παρουσιάστριας έληξε και μετά από συζητήσεις οι υπέυθυνοι του σταθμού δεν θέλησαν να ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία.Η Μαντώ ήταν συμπαρουσιάστρια στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή «Όλα λάθος» , η οποία δεν πήρε το «πράσινο φως» για την νέα σεζόν.

View this post on Instagram

GIVEAWAY (ΕΛΗΞΕ) @sophiabouhabib THE WINNER! Ποια θέλει αυτή την υπέροχη δερμάτινη τσάντα; Νομίζω όλες!!! Για να την ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ απλά ακολούθησε τα βήματα: 1. Follow εμένα 2. Follow @genui_handcrafted 3. Tag 2 ΦΙΛΟΥΛΕΣ σου! Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η κλήρωση!!! Goodluck my gals!!!!

A post shared by MADARA CHANNEL (@madogasteratou) on Jul 7, 2019 at 11:46am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα