Ποδαρικό με τεσσάρα για τη Λίβερπουλ

00:18 10/8/2019 - Πηγή: In.gr

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ «πάτησε» τη Νόριτς και με τέσσερα γκολ σε διάστημα 35 λεπτών επικράτησε με 4-1 στην πρεμιέρα της Premier League.

Οι «reds» πριν τρεις μήνες περίπου κατέκτησαν το 6ο Champions League της ιστορίας τους, αλλά ο… καημός τους είναι ένα πρωτάθλημα και αυτό το ξεκίνημα δείχνει τις προθέσεις τους και

αποτελεί ένα είδους μήνυμα προς τη Μάντσεστερ Σίτι που κρατά τα «σκήπτρα».

Το πρώτο ημίχρονο έφτανε για τη Λίβερπουλ να δείξει την ανωτερότητά της, ενώ σίγουρα τη βοήθησε πολύ και το γρήγορο αυτογκόλ του Χάνλεϊ στο 7′. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να ανοίξει το σκορ.

Το 2-0 έκανε ο Μοχάμεντ Σαλάχ στο 19′. Η άμυνα της Νόριτς έκανε λάθος, ο Φιρμίνο έδωσε στον Σαλάχ και ο τελευταίος με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 28′ η αναμέτρηση ουσιαστικά έλαβε τέλος. Ο Σαλάχ εκτέλεσε κόρνερ, ο Φαν Ντάικ πήρε κεφαλιά (αχτύπητος σε αυτόν τον τομέα) και η μπάλα «αναπαύτηκε» στα δίχτυα του Κρουλ για το 3-0.

Έντεκα λεπτά αργότερα όμως (39′) οι άνθρωποι και οι φίλοι της Λίβερπουλ «πάγωσαν» όταν είδαν τον Άλισον να πέφτει στο έδαφος, αισθανόμενος κάποιες ενοχλήσεις. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου και τη θέση του πήρε ο Αντριάν, ενώ με αγωνία περιμένουν άπαντες στο «κόκκινο στρατόπεδο» ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα του Άλισον.

Αυτή η… παγωμάρα όμως κράτησε μόλις τρία λεπτά, καθώς στο 42′ έγινε το 4-0 με σκόρερ τον Ορίγκι. Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ πραγματοποίησε εξαιρετική μπαλιά και ο Ορίγκι πρόλαβε τους αμυντικούς παίρνοντας την κεφαλιά και κάνοντας το 4-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Το μόνο που κατάφερε η Νόριτς ήταν να μειώσει σε 4-1 με τον Πούκι στο 64′, ενώ δύο λεπτά νωρίτερα είχε και δοκάρι με τον Λάιντερ.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον (39′ Αντριάν), Αλεξάντερ-Αρνολντ, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ, Γκόμες, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Φαμπίνιο, Σαλάχ, Φιρμίνο (86′ Μίλνερ), Οριγκί (74′ Μανέ)

Νόριτς (Ντανιέλ Φάρκε): Κρουλ, Ααρονς, Γκόντφρεϊ, Χάνλεϊ, Λιούις, ΜακΛίν, Τράιμπουλ (70′ Ερνάντες), Στίπερμαν (58′ Λάιτνερ), Κάντγουελ, Μπουεντία, Πούκι (83′ Ντρμιτς)

Keywords
Τυχαία Θέματα