Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ποζάρει με τις κόρες της και τον μπαμπά της

07:02 13/2/2020 - Πηγή: In.gr

Με αφορμή τα γενέθλια του μπαμπά της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανάρτησε μια τρυφερή φωτογραφία που τη δείχνει στο πλευρό του, έχοντας στην αγκαλιά της τις δύο κόρες της, Λυδία και Ηλέκτρα.

Αν δεν είχε γράψει η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας ότι ο άνδρας που βρίσκεται δίπλα τη είναι ο μπαμπάς της, απλά θα νομίζαμε ότι πρόκειται για κάποιον φίλο.

«Χρόνια πολλά μπαμπά μου. Είσαι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, ο πιο

υποστηρικτικός, ο πιο ανιδιοτελής και ο πιο όμορφος. Σ’ αγαπώ ως τον ουρανό! #daddy #daddysgirl #bestgrandfatherever #loveabsolutely», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της και αμέσως τα likes και οι ευχές έπεσαν βροχή.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η όμροφη ηθοποιός δημοσιεύει φωτογραφία με τον μπαμπά της. Κάθε χρόνο, με αφορμή τα γενέθλιά του, δημοσιεύσει φωτογραφίες του, δείχνοντας πόσο μεγάλη αδυναμία του έχει.

View this post on Instagram

Δεν είναι μόνο ο καλύτερος μπαμπάς και παππούς στον κόσμο όλο… Είναι και ο πιο όμορφος! Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου… Σ' ευχαριστώ για όλα ***************************************** #daddy #daddysgirl #thankful #blessed

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on Nov 30, 2018 at 5:18am PST

Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

Χρόνια πολλά μπαμπά μου. Είσαι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, ο πιο υποστηρικτικός, ο πιο ανιδιοτελής και ο πιο όμορφος. Σ' αγαπώ ως τον ουρανό! #daddy #daddysgirl #bestgrandfatherever #loveabsolutely

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on Feb 11, 2020 at 2:01pm PST

Keywords
Τυχαία Θέματα