Πέρασε από την Βερόνα η Νάπολι

22:55 23/6/2020 - Πηγή: In.gr

Εύκολο βράδυ είχε η Νάπολι, με την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο να περνάει από την έδρα της Βέρονα χάρη στα γκολ των Αρκάντιους Μίλικ (38΄) και Ίρβινγκ Λοζανο (90) και να εδραιώνεται στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Σε πολύ καλό φεγγάρι οι Παρτονοπέι, καθώς μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στην Γιουβέντους, ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο ιταλικό πρωτάθλημα στη μετά-κορωνοϊό εποχή.

H Νάπολι μπήκε δυναμικά από την αρχή της αναμέτρησης και στο 19΄ έχασε την

πρώτην καλή ευκαιρία της. Ο Χισάι έκανε το γύρισμα από αριστερά για τον Ζιελίνσκι, ο οποίος πλάσαρε αλλά Σιλβέστρι αποσόβησε τον κίνδυνο, ενώ ο Βέρε τρία λεπτά αργότερα έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία σε κενή εστία.

Η υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 38΄ με τον Μίλικ να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του με προβολή εξ επαφής. Στο 46ο λεπτό ο Σιλβέστρι είπε όχι σε συρτό σουτ του Άλαν, όπως έκανε και στο 56’ μετά από σουτ του Πολιτάνο, ενώ στο 61΄ ακυρώθηκε γκολ της Βερόνα μέσω VAR για χέρι που υπήρξε στην αρχή της φάσης.

Στο 90ο λεπτό μετά από κόρνερ του Γκουλάμ από δεξιά, ο Λοσάνο με κεφαλιά στο 2ο δοκάρι έκανε το 0-2, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ινσίνιε έχασε την ευκαιρία να γράψει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ

Βερόνα: Σιλβέστρι, Φαραόνι, Ραχμάνι, Κούμπουλα, Εμπερόρ, Βελόσο, Λάζοβιτς (84’ Ντιμάρκο), Βέρε (77′ Πεσίνα), Τζακάνι (70’ Σαλσίδο), Αμραμπάτ (84’ Στεπίνσκι), Ντι Καρμίνε (70’ Πατσίνι)

Νάπολι: Οσπίνα, Μακσίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Ντέμε (72’ Λομπότκα), Άλαν (67’ Ρουίθ), Χισάι (67’ Γκουλάμ), Ντι Λορέντζο, Ζιελίνσκι, Ινσίνιε, Μίλικ (72’ Μέρτενς), Πολιτάνο (86’ Λοσάνο)

Keywords
Τυχαία Θέματα