Πάτρα : Όλοι σε καφέ και μπαρ για την τελευταία έξοδο

22:55 6/11/2020 - Πηγή: In.gr

Να ζήσουν το τελευταίο βράδυ ελευθερίας αποφάσισαν οι κάτοικοι της Πάτρας οι οποίοι γέμισαν τα μαγαζιά το βράδυ της Παρασκευής.

Το σκηνικό θα μπορούσε να θυμίζει Χριστούγεννα ή Καρναβάλι, ειδικά ο δρόμος της Ρήγα Φεραίου, αλλά σίγουρα όχι σε μέρα παραμονής ενός lockdown, με τα κρούσματα κοροναϊού να αγγίζουν σχεδόν τα 3.000.

Οπως γράφει το thebest.gr

πολλοί Πατρινοί είχαν κάνει και κράτηση προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα τραπέζι και να πιούν έναν τελευταίο καφέ ή ένα ποτό.

Πολλά μαγαζιά έχουν και δυνατή μουσική προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο κλίμα.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή έξω από τα εμπορικά καταστήματα σχηματίζονταν ουρές από τον κόσμο που ήθελε να ψωνίσει. Μάλιστα η κίνηση σε αυτά ήταν αυξημένη και τις δύο τελευταίες μέρες πριν το lockdown.

Στο αυτόφωρο ιδιοκτήτης καταστήματος

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε λίγο μετά τις 22:3,ο ιδιοκτήτης γνωστού νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στο κέντρο της Πάτρας, σύμφωνα με το tempo24.

Μετά από έλεγχο της Αστυνομίας στο μαγαζί διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε με υπεράριθμους πελάτες, τους οποίους εξυπηρετούσε ενώ ήταν όρθιοι.

Πρόκειται για μαγαζί το οποίο και στο παρελθόν είχαν διαπιστωθεί παραβάσεις.

Από τον έλεγχο της Αστυνομίας επιβλήθηκε πρόστιμο και κλείσιμο του καταστήματος ενώ για τον υπεύθυνο ενεργοποιήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθόλη τη διάρκεια του αποψινού βραδιού, κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. «σαρώνουν» την Πάτρα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα, Όλοι,patra, oloi