Πάρτι τίτλου στα Πηγάδια από 5.000 ΠΑΟΚτσήδες

17:34 31/3/2019 - Πηγή: In.gr

Η πόλη της Ξάνθης και τα Πηγάδια, από χθες το βράδυ είναι στο πόδι λόγω της παρουσίας της ομάδας του ΠΑΟΚ. Από την ώρα που ξεκίνησε τα ταξίδι για την ακριτική πόλη η αποστολή του Δικεφάλου, όπως σας ενημερώσαμε από to10.gr, γνώρισε την αποθέωση. Τόσο στην Εθνική οδό, όσο και στο ξενοδοχείο όπου διανυκτέρευσε φίλαθλοι της ομάδας αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ. Ανάλογα σκηνικά θα στηθούν και στα Πηγάδια της Ξάνθης με τους ΠΑΟΚτσήδες

να ετοιμάζουν μια μικρή φιέστα.

Ο Δικέφαλος θα έχει στο πλευρό του τουλάχιστον 5.000 οπαδούς του (εξαφανίζονται τα 4.600 εισιτήρια που πήρε) που περιμένουν να στήσουν το δικό τους πάρτι τίτλου πανηγυρίζοντας την 23η νίκη στο πρωτάθλημα. Η προετοιμασία του Δικεφάλου για την προτελευταία αναμέτρηση εκτός έδρας στο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Οι απουσίες του τιμωρημένου Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αλλά και του τραυματία Δημήτρη Λημνιού, εξισορροπούνται από την παρουσία των Δημήτρη Πέλκα και Ομάρ Ελ Καντουρί . Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αυτό που ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές είναι πως θέλει να πάρουν από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα.

Όσον αφορά τους παίκτες που θα ξεκινήσουν τον αγώνα ο Ρουμάνος τεχνικός θα κρατήσει για ακόμα μια φορά τον ίδιο κορμό. Ο Πασχαλάκης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο και Βαρέλα τετράδα στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή προβάδισμα έχει το δίδυμο Σάκχοφ-Ολιβέιρα, με τους Κάνιας και Μίσιτς να δίνουν λύσεις από τον πάγκο κατά την διάρκεια του αγώνα, αν χρειαστεί.

Στην τριπλέτα πίσω από τον Τσούμπα Άκπομ, που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, θα δούμε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τους Ενρίκε (αριστερά), Ζαμπά (δεξιά) και Πέλκα στη θέση του επιτελικού χαφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα