Παπαθεοδώρου : «Ξεκινάμε με πολύ μεγάλη διάθεση και επιθυμία»

17:18 15/10/2019 - Πηγή: In.gr

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στο πλαίσιο της Media Day της ΚΑΕ ΑΕΚ, ενόψει του αυριανού (16/10) ματς με αντίπαλο την Ορτέζ για την πρεμιέρα του BCL και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας στη διοργάνωση αλλά και στο ενδεχόμενο μεταγραφής.

Για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Ορτέζ: «Ξεκινάμε στη διοργάνωση με πολύ μεγάλη διάθεση και επιθυμία. Θέλουμε στο πρώτο παιχνίδι που έχουμε εντός έδρας, να κάνουμε μία καλή εμφάνιση

και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Να ξεκινήσουμε με το… δεξί που λένε και να μπούμε με αισιοδοξία στο ξεκίνημα μιας πολύ όμορφης και υψηλού επιπέδου διοργάνωσης, όπως είναι το BCL»

Για το αν ο στόχος της ΑΕΚ στον Β’ Όμιλο, θα είναι η 1η θέση: «Στόχος της ΑΕΚ είναι να προκριθεί στην επόμενη φάση. Αυτός είναι ο πρώτος και ο βασικός στόχος της και από εκεί και πέρα, να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Έχει αλλάξει φέτος το σύστημα διεξαγωγής, αλλά για να μπορέσεις να στοχεύσεις σε πρώτες θέσεις, πρέπει πρώτα από όλα να δημιουργήσεις ένα καλό σύνολο, που θα μπορεί να κερδίζει τα περισσότερα παιχνίδια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα