ΠΑΟΚ : Μόνο ο Βέρνμπλουμ στα… πιτς

18:39 4/10/2019 - Πηγή: In.gr

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή (06/10, 17:15) στην Τρίπολη, τον τοπικό Αστέρα για την 6η αγωνιστική της Superleague. Ο Αμπέλ Φερέιρα στη σημερινή προπόνηση επικεντρώθηκε στην τακτική και στις στημένες φάσεις.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τον Μίροσλαβ Στοχ να συμμετέχει στην σημερινή προπόνηση, ξεπερνώντας την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Έτσι μοναδικός απών

είναι, πλέον, ο Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Shelf cloud στη Θεσσαλονίκη μπορεί να μην είδαμε, αλλά η ηλιοφάνεια έδωσε τη θέση της στην κλασική μελαγχολική μουντάδα η οποία ταίριαζε με τη διάθεση της ημέρας, 20 χρόνια μετά την απώλεια των φίλων του ΠΑΟΚ στα Τέμπη.

Στην βροχερή Τούμπα, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για το δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του δούλεψαν στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης, αλλά και στις στατικές φάσεις.

Στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού ήταν ξανά ο Μίροσλαβ Στοχ , ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον άφησε εκτός της προπόνησης της Πέμπτης (03.10) και γυμνάστηκε κανονικά. Έτσι, το μοναδικό όνομα που υπήρχε στο ιατρικό δελτίο ήταν αυτό του Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος συνεχίζει το δύσκολο και μοναδικό δρόμο της αποθεραπείας.

Ο Αντρέ Βιεïρίνια γυμνάστηκε κανονικά και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του τον περασμένο Απρίλιο. Το Σάββατο (05.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:15 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα της ίδιας μέρας θ’ αναχωρήσει για την Τρίπολη».

Keywords
Τυχαία Θέματα