Παντρεμένος αστυνομικός κρίθηκε αθώος ενώ σκότωσε την ερωμένη που θα αποκάλυπτε την αλήθεια

23:12 28/10/2020 - Πηγή: In.gr

Ο Timothy Brehmer, 41 ετών, ο οποίος αρνήθηκε τη δολοφονία αλλά παραδέχτηκε την ανθρωποκτονία εξ αμελείας, σκότωσε τη νοσοκόμα Claire Parry σε έναν χώρο στάθμευσης παμπ Dorset.

Ισχυρίστηκε ότι ήταν «ατύχημα» καθώς προσπάθησε να διώξει έξω από το αυτοκίνητο την 41 ετών ερωμένη του. Και το ορκωτό δικαστήριο στο Salisbury Crown Court χρειάστηκε δύο ώρες και 50 λεπτά για να αποφασίσει ότι ο Brehmer δεν είναι ένοχος για τη δολοφονία της κας Parry σε μια ομόφωνη ετυμηγορία.

Ωστόσο,

ο αστυνομικός του Dorset εξακολουθεί να αντιμετωπίζει μακρά ποινή φυλάκισης, καθώς παραδέχτηκε ότι σκότωσε τη μητέρα δύο παιδιών κ.α Parry με ανθρωποκτονία και θα καταδικαστεί σήμερα το απόγευμα.

Η μητέρα του Brehmer, Rosalyn Chivers, και η αδερφή του Κίρστεν, έκλαιγαν και αγκάλιασαν ο ένας τον άλλον στιγμές μετά την έκδοση της ετυμηγορίας.

Το χρονικό του εγκλήματος

Το δικαστήριο είχε ακούσει προηγουμένως τον παντρεμένο αξιωματικό, ο οποίος είχε σχέση με την Claire για 11 χρόνια πίσω από την πλάτη της συζύγου του Μάρθα και ξέσπασε όταν οι παραϊατρικοί μπήκαν στη σκηνή.

Οι ένορκοι στο Salisbury Crown Court άκουσαν πώς ο Brehmer, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως «γυναίκα» και «άντρας ****», έκλαιγε λέγοντας: «Τα έκανα όλα ****».

Ο αξιωματικός είπε επίσης «Θεέ μου, έχει παιδιά» αφού κατηγορήθηκε ότι στραγγάλιξε τη μητέρα των δύο παιδιών σε ένα Citroen C1. Οι ένορκοι έδειξαν πλάνα από την κάμερα του Brehmer να κλαίει και να λέει «Λυπάμαι» καθώς οι αξιωματικοί του είπαν ότι θα συλληφθεί.

JUST IN – he was alleged to have ‘angrily’ throttled nurse Claire Parry in his car moments after she texted his detective wife ‘I’m cheating on you’ from his phone.

Δημοσιεύτηκε από Daily Mirror στις Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο 41χρονος είπε στο δικαστήριο ότι προσπαθούσε να σπρώξει την κα Parry από το αυτοκίνητό του σε μια κατάσταση τσακωμού αφού τον ξεμπρόστιασε επειδή ήταν «θυμωμένη» όταν ανακάλυψε τις προηγούμενες ερωμένες του.

Όταν ρωτήθηκε τι συνέβη, ο ανακριβής Brehmer απάντησε: «Είχαμε μια σχέση για χρόνια». «Με ανάγκασε να τη συναντήσω, θα έλεγε στη γυναίκα μου, ότι θα χάσω το αγόρι μου». «Την συνάντησα εδώ, έλεγχε το τηλέφωνό μου… Θα το έλεγε στη γυναίκα μου».

Το δικαστήριο ενημερώθηκε ότι ο Brehmer είπε σε έναν παραϊατρικό «τι θα πει η μητέρα μου;» και τους είπε επανειλημμένα «ήταν τόσο, τόσο θυμωμένη».

Η κα Parry έμεινε μόνη της με «αδιαμφισβήτητα εγκεφαλικά τραύματα» αφού στραγγαλίστηκε στον χώρο στάθμευσης της παμπ Horns Inn στο West Parley, Dorset, περίπου στις 3 μ.μ στις 9 Μαΐου και πέθανε στο νοσοκομείο την επόμενη μέρα.

Το δικαστήριο άκουσε προηγουμένως πώς ο Brehmer είπε στη σύζυγό του Martha ότι περίπου στις 12μμ επρόκειτο να πάρει μπριζόλες για ένα οικογενειακό μπάρμπεκιου που είχε προγραμματιστεί αργότερα εκείνη την ημέρα. Περίπου τρεις ώρες αργότερα, έλαβε ένα μήνυμα που έλεγε «Σε απατάω» από το τηλέφωνο του συζύγου της.

Το δικαστήριο ενημερώθηκε ότι η Clair είχε στείλει το κείμενο στην Martha αφού είχε «θυμώσει και αναστατωθεί» με τον εραστή της.

Το δικαστήριο άκουσε ότι εκείνη ανακάλυψε πως ο Brehmer είχε σχέσεις με τουλάχιστον δύο άλλες γυναίκες και αποκαλόταν «Mr. Smooth».

Ο αστυνομικός είπε στους ενόρκους ότι αναγνώρισε τον Brehmer όταν κλήθηκε στη σκηνή, σύμφωνα με το thesun.co.uk.

Keywords
Τυχαία Θέματα