Παντελίδης: «Θα πρέπει να πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο στα επόμενα έξι παιχνίδια»

23:30 10/3/2019 - Πηγή: In.gr

Ο Σάββας Παντελίδης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την αντίδραση που είχε ο Άρης μετά το πρώτο 25λεπτο κόντρα στον Ολυμπιακό και τον τρόπο με τον οποίο δέχτηκε γκολ, κάνοντας λόγω για αφέλεια, ενώ μάλιστα απόρησε που τα τρία από αυτά τα τέρματα μπήκαν από κόντρα.

Ο προπονητής

των κίτρινων τόνισε πως στα επόμενα έξι παιχνίδια η ομάδα του θα πρέπει να δουλέψει πολύ μέσα στο γήπεδο και να διορθώσει τα λάθη της.

Η αρχική τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού: «Πιστεύω πως βλέποντας κάποιος το τελικό σκορ και το ματς, δεν θα μπορέσει να καταλάβει πώς συνέβη αυτό στο ματς. Ο αντίπαλος έκανε έξι τελικές και δεχτήκαμε τέσσερα γκολ, τα τρία με κόντρα, αυτό δεν έχει συμβεί ξανά στο φετινό πρωτάθλημα. Νομίζω ότι ο αντίπαλος δεν πρέπει να έχει κάνει άλλο παιχνίδι με τέτοια αποτελεσματικότητα. Παρουσιάσαμε ασθένειες από τα παλιά όπως αυτές στο τρίτο και στο τέταρτο γκολ. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς και να συνεχίσουμε με σοβαρότητα».

Για την καλή εικόνα του Άρη στα πρώτα λεπτά: «Είχαμε τρεις με τέσσερις προϋποθέσεις για γκολ. Σε εκείνο το σημείο μετά από ένα λεπτό από τη φάση του Φετφατζίδη δεχτήκαμε τέρμα, πολύ κακό ψυχολογικά. Συνερχόμαστε και μετά ξανά τρώμε γκολ, χωρίς ο αντίπαλος να μας ενοχλήσει. Αυτό συμβαίνει όταν ο αντίπαλος έχει ποιότητα και σε ένα ματς του πηγαίνουν όλα καλά. Είναι δύσκολο να βρεις ματς με τέσσερα γκολ και τα τρία να είναι με κόντρα, δεν το έχω ξαναδεί».

Για την ανάπτυξη της ομάδας του: «Δεν εγκλωβίσαμε κανένα, δεχτήκαμε τέσσερα γκολ. Προσπαθούσαμε να μην πάρουν εύκολα την μπάλα τα χαφ του Ολυμπιακού και να επενδύσουμε στα λάθη του αντιπάλου στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Το πετύχαμε αυτό με τα κλεψίματα. Αλλά θα πρέπει να έχεις το θάρρος, την ποιότητα και την τύχη να πετύχεις τέρμα».

Για τα θετικά του ματς: «Γενικά πολύ δύσκολα κοιτάω τα καλά. Από το κάθε παιχνίδι παίρνω τα άσχημα και προσπαθώ να τα βελτιώσω. Είναι μια αφορμή να δουλέψουμε παραπάνω. Το τρίτο και το τέταρτο γκολ δεν μου άρεσαν καθόλου, είχαμε αφέλεια. Θα πρέπει να πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο στα επόμενα έξι παιχνίδια».

Για την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο: «Νομίζω ότι μέσα στο 2019 είχαμε δεχτεί μόνο τρία τέρματα, δεν είναι εύκολο για την ομάδα να το αντιμετωπίσει. Χρειάστηκε ένα ταρακούνημα στα αποδυτήρια. Μετά τα γκολ, το πρώτο ημίχρονο δεν κύλησε καλά. Δεν είχαμε συνηθίσει να δεχόμαστε τόσο γρήγορα και ειδικά δύο γκολ. Βρεθήκαμε σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση και θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα τα πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα