Πάνος Ιωαννίδης: Μιλάει για την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε

20:01 23/11/2019 - Πηγή: In.gr

Ο σεφ και κριτής, Πάνος Ιωαννίδης, έκανε μια αποκάλυψη που μας άφησε άναυδους…

View this post on Instagram

Χρόνια πολλά σεφ της μας

A post shared by Panos Ioannidis Fans® (@panos_ioannidis_fan_page) on Aug 15, 2019 at 5:09am PDT

Του πρόσφεραν 2.000 ευρώ για μια βραδιά

Ο Πάνος Ιωαννίδης εξομολογήθηκε σε πρωινή εκπομπή μια ανήθικη πρόταση που είχε δεχτεί:

“Πέρυσι με είχαν πάρει τηλέφωνο από τη Γερμανία και μου μίλησαν στα ελληνικά για μια κυρία που “θα έρθει στην Ελλάδα και θα ήθελε να περάσει μια βραδιά μαζί σας. Δίνει 2,000 ευρώ για μια βραδιά. Δεν είναι χιούμορ, είναι αλήθεια”. Γέλασα… Το πήρα σαν χιούμορ και έκλεισα το τηλέφωνο”.

Ο ταλαντούχος και γοητευτικός σεφ είχε μιλήσει και παλαιότερα, αποκαλύπτοντας άγνωστα περιστατικά της ζωής του για πρώτη φορά.

View this post on Instagram

Προορισμός μας: ο ΚΟΣΜΟΣ της γεύσης. Are you in? #okosmostisgefsis

A post shared by Panos Ioannidis (@ioannidispanos) on Feb 18, 2019 at 2:41am PST

Η σύλληψη στην Πάρο

Ένα από τα άγνωστα περιστατικά της ζωής του, που αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης, ήταν αυτό της σύλληψής του από την Αστυνομία. Χαρακτηριστικά, ανέφερε ότι σε νεαρή ηλικία είχε συλληφθεί επειδή πωλούσε παράνομα κοσμήματα στην Πάρο.

«Ο μπαμπάς μου ήταν σχεδιαστής κοσμημάτων. Και η αδερφή μου το ίδιο. Τον ακολούθησε τον δρόμο και πάει πολύ καλά. Είμαι πολύ περήφανος. Ένα καλοκαίρι στην Πάρο, πριν ασχοληθώ με τη μαγειρική είπα να φτιάξω μερικά κοσμήματα μόνος μου και είπα πως θα τα πουλήσω. Εννοείται χωρίς άδεια και δεν το ήξερε και ο πατέρας μου. Είχα βάλει ένα πάγκο να τα πουλήσω και ήταν και άλλοι που πουλούσαν. Ήταν αρκετά σύνηθες τότε. Και σε κάποια φάση περνάει η αστυνομία και μας μπουζουριάζει. Ο πατέρας μου το έμαθε» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Σε κάποια φάση, περνάει η αστυνομία, “χραπ”, με “μπουζουριάζει”, πού είναι η άδεια, πού είναι το ένα, πού είναι το άλλο», δήλωσε.

Η πρόταση για την επιτροπή στο MasterChef

View this post on Instagram

I love this game ….just cooking and happy moments. #MasterChefGR #StarChannelTV @masterchefgr

A post shared by Panos Ioannidis (@ioannidispanos) on Feb 4, 2019 at 8:49am PST

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε ακόμα για το πώς του έγινε η πρόταση να συμμετάσχει στο MasterChef, αλλά και την επική απάντηση που είχε δώσει.

«Είχα κάνει κάποιες εμφανίσεις σε πρωινή εκπομπή, αλλά μετά τελείωσε ο κύκλος, έκλεισε η σεζόν… είχα πάει στη Θεσσαλονίκη. Mε πήραν από κάποια κανάλια και μου είπαν «Σας ενδιαφέρει μία πρωινή εκπομπή;» κι έλεγα «Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά είμαι στη Θεσσαλονίκη». Κάποια στιγμή με παίρνουν από το STAR και μου λένε αυτό κι αυτό… και μου λένε «Για το MasterChef σας πήραμε» και λέω «Δεν είμαι λίγο μεγάλος για παίκτης;» και μου απαντάνε «Ναι, δε σας θέλουμε για παίκτη!», είχε πλάκα!», απάντησε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο σεφ μίλησε και για τις σχέσεις και όπως αποκάλυψε, όταν βγαίνει με τη σύντροφό του, στην αρχή, προτιμά να τρώει έξω. «Όταν σε μια σχέση μαγειρέψω εγώ, τότε έχουν σοβαρέψει τα πράγματα». Ο Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε ότι ρωτά τι αρέσει σε εκείνους που μαγειρεύει και όχι τι δεν τους αρέσει, ενώ υποστήριξε ότι δέχεται πολλές ερωτήσεις από πολλούς άνδρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα