Παναγία των Παρισίων: Οι ευτυχισμένες στιγμές πριν την τραγωδία – Η φωτογραφία που έγινε viral

17:23 16/4/2019 - Πηγή: In.gr

Ένας μπαμπάς που παίζει με την κόρη του: Δεν θα ήταν παρά άλλο ένα ανέμελο ταξιδιωτικό στιγμιότυπο, αν δεν είχε τραβηχτεί λίγα μόλις λεπτά πριν το ξέσπασμα της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Παναγία των Παρισίων, για την οποία «δάκρυσε» ο πλανήτης.

Το στιγμιότυπο κατέγραψε η Μπρουκ Γουίνδσορ, 23χρονη τουρίστρια, μία ώρα -όπως ισχυρίζεται- προτού οι φλόγες τυλίξουν τον ιστορικό ναό. Τώρα, η ίδια με δημόσια έκκληση αναζητά τους πρωταγωνιστές της φωτογραφίας.

«Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία ενώ φεύγαμε από την Παναγία των Παρισίων,

περίπου μία ώρα πριν ξεσπάσει η φωτιά. Σχεδόν πήγα έως τον μπαμπά εκείνον να τον ρωτήσω αν την ήθελε. Τώρα εύχομαι να το είχα κάνει» γράφει η 23χρονη στο Twitter, καταλήγοντας: «Twitter, αν έχει κάποιο μαγικό, βοήθησέ τον να τη βρει».

Η ανάρτηση έχει γίνει share από δεκάδες χιλιάδες χρήστες του Twitter σε όλο τον κόσμο, με πολλούς μάλιστα να χαρακτηρίζουν τη φωτογραφία ιστορική.

Όπως ισχυρίστηκε η νεαρή τουρίστρια, ήταν τέτοια η χαρά της στιγμής που δίσταζε να τους διακόψει για να τους δώσει τη φωτογραφία. «Αν ήμουν εγώ, θα ήθελα αυτή την ανάμνηση. Ελπίζω να νιώθει κι εκείνος έτσι» τόνισε η ίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα