Πάλεψε αλλά λύγισε στο τέλος ο Προμηθέας

21:56 11/11/2020 - Πηγή: In.gr

Ο Προμηθέας πάλεψε μέχρι το τέλος, αλλά οι απουσίες και η ποιότητα της αήττητης Τρέντο δεν του άφησαν περιθώρια για να πάρει τη νίκη (80-89).

Οι γηπεδούχοι παρόλο που ο κορωνοϊός δεν τους επέτρεψε να έχουν πολλές αγωνιστικές επιλογές έδωσαν τα πάντα καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η ιταλική ομάδα πήρε διαφορά δέκα πόντων με τη λήξη της τρίτης περιόδου (59-69), αλλά το σύνολο του Μάκη Γιατρά βρέθηκε μέχρι και ένα πόντο πριν την ισοφάριση (74-75) χωρίς να καταφέρει να πάρει το ροζ φύλλο.

Οι δύο ομάδες

ξεκίνησαν χωρίς να μπορούν να βρουν στόχο. Ωστόσο, ο Προμηθέας προηγήθηκε με 8-4, η Τρέντο απάντησε με ένα σερί 9-0 (8-13) με την πρώτη περίοδο τελικώς να ολοκληρώνεται ισόπαλη (17-17)

Ο Αγραβάνης που μπήκε για πρώτη φορά στο ματς στο δεύτερο δεκάλεπτο έκανε τη διαφορά για τους Πατρινούς. Ο Έλληνας διεθνής πάουερ φόργουορντ/σέντερ σκόραρε συνολικά μέχρι το πέρας του ημιχρόνου 12 πόντους, ωστόσο το σύνολο του Μπριένζα βρήκε σκορ στον αιφνιδιασμό για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια χωρίς να έχει κάποια από τις δύο προβάδισμα (41-41).

Ο αρχηγός του Προμηθέα δεν σταμάτησε να σκοράρει, ωστόσο οι Ιταλοί με τη βοήθεια των Μόργκαν και Σάντερς που βρήκαν τέσσερις φορές στόχο έξω από τα 6.75 μέτρα προηγήθηκαν με δέκα πόντους δέκα λεπτά πριν το τέλος (59-69).

Η ομάδα της Πάτρας όμως δεν άφησε το ματς. Έφτασε… μια ανάσα κυριολεκτικά από το να φέρει τον αγώνα στα ίσα με καλάθι του Μίλερ (74-75), ωστόσο ο Σάντερς και πάλι με πέντε συνεχόμενους πόντους έδωσε τη χαριστική «βολή» στον ελληνικό σύλλογο.

Από τον Προμηθέα εκείνοι που ξεχώρισαν ήταν χωρίς αμφιβολία οι Αγραβάνης και Μίλερ που σκόραραν από 22 πόντους έκαστος, ενώ καταλυτικός ήταν και ο Μο Φαγιέ που «κατέβασε» συνολικά 13 ριμπάουντ.

Για τους νικητές, ο Σάντερς πήρε από το «χέρι» την ομάδα του με 22 πόντους, ενώ οι Μπρόουνι, Μόργκαν και Μάρτιν με 15, 14 και 13 πόντους αντίστοιχα βοήθησαν στο μέγιστο.

Μετά την ήττα αυτή η ομάδα του Μάκη Γιατρά μετράει ρεκόρ 2-4 στη διοργάνωση, ενώ από την άλλη η Τρέντο συνεχίζει πρώτη και αήττητη στον τέταρτο όμιλο του Eurocup με 6 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 41-41, 59-69, 80-89

Keywords
Τυχαία Θέματα