Όταν ζηλεύουν αυτά τα πέντε ζώδια

16:02 5/1/2020 - Πηγή: In.gr

Η ζήλια είναι κάτι που δε γίνεται να μην εκδηλωθεί κάποτε. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα εκδηλωθεί έτσι από τα συγκεκριμένα 5 ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Δείξτε αρκετή προσοχή στη λεπτρομέρεια.

Σκορπιός

Είναι πολύ ζηλιάρης. Ζηλεύει τα πάντα και έχει ανασφάλειες και φοβία εγκατάλειψης. Θα σκέφτεται δολοπλοκίες και σενάρια συνομωσίας συνεχώς, ενώ αν δεν καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, προετοιμάσου για ατελείωτες ώρες διαβεβαιώσεων και αποδείξεων της ακεραιότητάς σου.

Πρέπει

να του υπενθυμίζεις συνέχεια ότι όλα πάνε και είναι καλά. Αν είσαι «καθαρός/ή» πες του ότι είναι ο ένας και μοναδικός και η ζήλεια του θα κατευναστεί.

Τοξότης

Αυτό το ζώδιο έχει τόσο εγωισμό με αποτέλεσμα να κρύβει πολύ καλά ότι ζηλεύει. Δε θα το παραδεχτεί σχεδόν ποτέ για την ακρίβεια. Επειδή δε θέλει να τον θεωρήσεις δεδομένο απέναντί σου για κανέναν λόγο.

Ίσως, επειδή οι ίδιοι απεχθάνονται τέτοιες σκηνές, γιατί αισθάνονται ότι τους περιορίζεις, έτσι αποφεύγουν να τις κάνουν και ίδιοι. Βέβαια, αν όντως νιώθει ζήλεια και υποπτεύεται ότι τον απατάς, μην περιμένεις να το καταπιεί. Θα σου ανακοινώσει το τέλος και θα γίνει… μπουχός.

Αιγόκερως

Επειδή είναι πολύ κυνικός χαρακτήρας, δε μπορεί εύκολα να εκφράσει τα συναισθήματά του. Οπότε και να ζηλέψει δεν καταλαβαίνεις ότι ζήλεψε. Μένεις πάντα με την απορία, την ίδια ώρα που εκείνος όντως μπορεί να ζηλεύει.

Θα κρύψει την καχυποψία του και φυσικά, δε θα κάνει ποτέ σκηνή ζηλοτυπίας δημοσίως, για να μη γίνει ρεζίλι. Τώρα, αν καταλάβει ότι όντως συμβαίνει κάτι πίσω από την πλάτη του, θα δεις την εξουσιαστική, ψυχρή πλευρά του και δε θα σου αρέσει καθόλου…

Υδροχόος

Ζηλεύει μόνο όταν είναι ερωτευμένος και ποτέ όταν απλά του αρέσει κάποιος. Εννοείται ότι δε δείχνει αυτή του την πλευρά στο ταίρι του και το πιο πιθανό είναι ότι θα προσπαθήσει να σε επαναφέρει κοντά του με πλάγιους τρόπους.

Σε γενικές γραμμές όμως, είναι από τα ζώδια που ζηλεύουν ελάχιστα και σπάνια, για αυτό δε θα χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος με αυτή την πλευρά του, εκτός κι αν ξεπεράσεις κατά πολύ τα όρια…

Ιχθύς

Μία από τις μεγαλύτερες ηθικές αξίες για αυτό το ζώδιο είναι η πίστη, η αφοσίωση και η μονογαμία. Περιμένει συνεπώς το ίδιο και από εσένα. Όταν ζηλεύει και τείνει να γίνει επιθετικός, μπαίνει στη μέση η συμπονετική του διάθεση και οι ενοχικές τάσεις, οπότε το μαζεύει γρήγορα.

Βέβαια, επειδή διαισθάνεται τα πάντα, όταν συμβεί κάτι πίσω από την πλάτη του θα το καταλάβει αμέσως και σταδιακά θα αποτραβηχτεί από κοντά σου…

Keywords
Τυχαία Θέματα