Όταν νιώθεις ασφαλής

08:01 25/11/2019 - Πηγή: In.gr

Μερικές φορές είναι η πιο απλή ερώτηση που θα σε κάνει να δεις όλα όσα δεν έβλεπες μέχρι εκείνη τη στιγμή.  «Τι έχει αξία για σένα; »

Είναι μια ερώτηση που μόλις τη θέσεις στον εαυτό σου, έχει έρθει η ώρα της αλήθειας. Οι απαντήσεις είναι αυθόρμητες και βαθιά ειλικρινείς: «Να είναι καλά η οικογένειά μου». «Να καταξιωθώ επαγγελματικά». «Να κάνω αυτό που θέλω».

Συνήθως το «να κάνω αυτό που θέλω», συνοδεύεται αυτομάτως από την παρατήρηση της πιο «λογικής» και «προσγειωμένης» εκδοχής του εαυτού σου: «Και πώς μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις; Δεν βλέπεις γύρω σου τι γίνεται; » Η επιθυμία

και το όνειρο θολώνει μπροστά στην αβεβαιότητα και το «γκρίζο» της καθημερινότητας. Αν όμως κάποιος σε διαβεβαιώσει ότι μπορείς να βυθιστείς στο… μπλε και ότι καλύτερα να κοιτάς… τα σύννεφα για να ονειρευτείς τα επόμενα βήματά σου; Κι αν αυτός δεν είναι ένας οποιοσδήποτε «κάποιος», αλλά η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία της χώρας; Αν έχεις την Eurolife ERB στο πλευρό σου;

Η Eurolife ERB βλέπει τον άνθρωπο

Η Eurolife ERB εξελίσσει την έννοια της ασφάλισης γιατί πίσω από ό,τι έχει αξία βλέπει τον άνθρωπο και όσα μπορεί να καταφέρει. Έτσι, ο ασφαλιστικός όμιλος Eurolife ERB, μέλος της Fairfax Financial Holdings Limited σχεδιάζει και διαθέτει ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και προσφέρει σιγουριά για το αύριο.

Ο όμιλος διαθέτει πολυετή εμπειρία, υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια που υπερκαλύπτει τις ασφαλιστικές υποχρεώσεις του και σταθερές αρχές – στοιχεία που τον κατατάσσουν σε ηγετική θέση στον κλάδο. Από τη θέση αυτή μπορεί να βρίσκεται δίπλα σε κάθε φάση της ζωής του ασφαλισμένου και να προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις για κάθε ανάγκη, όπως για παράδειγμα δημιουργία και προστασία κεφαλαίου, ασφάλιση περιουσιακών στοιχείων, έξοδα περίθαλψης, οικονομική προστασία της οικογένειας, ασφάλιση υπολοίπου δανείων, επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Η ηγετική θέση του ομίλου Eurolife ERB

O ασφαλιστικός Ομιλος Eurolife ERB είναι πρώτος σε κερδοφορία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με 21,3 εκατ. ευρώ λειτουργικά κέρδη προ φόρων και 198,3 εκατ. ευρώ συνολικά κέρδη προ φόρων (2018). Έχει 2,8 δισ. ευρώ σύνολο ενεργητικού και έχει καταβάλει 194 εκατ. ευρώ συνολικό ποσό αποζημιώσεων (2018), ενώ έχει προχωρήσει σε επενδύσεις ύψους 2,5 εκατ. ευρώ σε έργα υποδομών.

Το δίκτυο συνεργατών της Eurolife ERB απλώνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα, με περισσότερους από 1.200 συμβεβλημένους ασφαλιστικούς συνεργάτες. Επιπλέον, ο όμιλος επενδύει συστηματικά στην τεχνολογία, υλοποιώντας έργα για τον ψηφιακό του εκσυγχρονισμό.

Στο στρατηγικό πλάνο του Ομίλου ανήκουν η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών, η ενίσχυση με υψηλού επιπέδου  στελεχιακό δυναμικό, καθώς και ο σχεδιασμός και η προώθηση νέων πρωτοποριακών προϊόντων ασφάλισης.

Αυτά που έχουν αξία

Ταυτόχρονα ο Ομιλος Eurolife ERB υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Στόχος είναι να επιστρέφει κάθε χρόνο μέρος της κερδοφορίας του στην κοινωνία. Αυτό γίνεται με στοχευμένες δράσεις σε τρεις βασικούς πυλώνες: ποιότητα ζωής, παιδεία/ πολιτισμός και επιχειρηματικότητα.

Αυτά είναι που έχουν αξία για τoν όμιλο Eurolife ERB. Γι’ αυτό και όταν λέει ότι βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων, το εννοεί. Όταν απευθύνει το ερώτημα «τι έχει αξία για σένα», όπως είναι το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας της εταιρίας, θέλει να υπενθυμίσει σε καθέναν από εμάς τις επιδιώξεις και τις αξίες του. Θέλει να θυμηθούμε τι μας κινητοποιεί στη ζωή και να δούμε το μέλλον μας πιο αισιόδοξα. Θέλει να μας διαβεβαιώσει ότι το όραμά μας θα έχει τη στήριξη που χρειάζεται για να γίνει πράξη.

Τώρα μπορείς να σκεφτείς: Τι έχει αξία για σένα;

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όταν,otan