Ομιλία Τσίπρα σε εκδήλωση της ευρωομάδας της αριστεράς

20:23 15/3/2019 - Πηγή: In.gr

Σε εκδήλωση που πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η ευρωομάδα της αριστεράς GUE/NGL για τις ευρωεκλογές, μιλάει αυτή την ώρα ο Αλέξης Τσίπρας.

Ανοίγοντας τις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για το μέλλον της ΕΕ εξέφρασε την καταδίκη του με τον πιο απόλυτο τρόπο για το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία.

«Θα ήθελα πρώτα, και από αυτό το βήμα, να

καταδικάσω με τον πιο απόλυτο τρόπο μια ακόμα αποτρόπαια πράξη της ακροδεξιάς τρομοκρατίας, αυτή τη φορά στη Νέα Ζηλανδία ότι σε μια χώρα μακρινή είναι αλήθεια, αλλά κανείς και καμία δεν είναι πλέον αρκετά μακριά» είπε ο Αλ. Τσίπρας.

Kανείς και καμία δεν είναι ασφαλής από μανιασμένους δολοφόνους της φυλετικής, εθνοτικής, θρησκευτικής καθαρότητας, είτε στην Ούτογια της Νορβηγίας είτε στο Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Για έναν αριστερό προοδευτικό πόλο – Ομιλία στην εκδήλωση της GUE/NGL

Η ευρωπαϊκή Αριστερά έχει στρατηγική: Την Ευρώπη των πολλών. Μια ενωμένη, δημοκρατική Ευρώπη, αναγεννημένη στη βάση ενός νέου Κοινωνικού Συμβολαίου ισότητας, κοινωνικής ανάπτυξης και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας. Για έναν αριστερό προοδευτικό πόλο – Ομιλία στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και της ευρωομάδας της αριστεράς GUE/NGL για τις ευρωεκλογές

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα