Ολυμπιακός: Οι δύο 11αδες του Μαρτίνς

16:19 7/9/2019 - Πηγή: In.gr

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει ήδη τα πλάνα του για την πρώτη τριάδα αγώνων που έρχεται. Ιδιαίτερα απαιτητική με ματς ανά τρεις μέρες. Με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη το Σάββατο, την Τότεναμ ξανά εντός έδρας την Τετάρτη και τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας την Κυριακή ή την Δευτέρα, αν προκύψει αλλαγή στο πρόγραμμα.

Μια τριάδα αγώνων που είναι σίγουρο πως ο Μαρτίνς θα ανοίξει το rotation. Και θα βάλει στο «κόλπο» και τους νέους παίκτες, σταδιακά και ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκεται ο καθένας. Με τον Μαρτίνς να βλέπει στις προπονήσεις ικανοποιητικότατα

σημάδια.

Για το ματς με τον Βόλο ο Μαρτίνς σκέφτεται να προχωρήσει σε 4-5 διαφορετικές επιλογές από την συνηθισμένη έως τώρα 11αδα. Με τον Γκασπάρ να είναι πολύ πιθανό να κάνει ντεμπούτο, τον Κούτρη στα αριστερά, με τον Σουντανί να έχει σοβαρές πιθανότητες για το βασικό σχήμα, όπως και τους Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα για τα άκρα.

Σημαντικό ρόλο στην τελική του επιλογή θα παίξει η κατάσταση στην οποία θα επιστρέψουν οι διεθνείς.

Πόσο δηλαδή θα καταπονηθούν ανάλογα με την συμμετοχή τους ή όχι στα ματς με τις εθνικές τους ομάδες. Κόντρα στην Τότεναμ αλλά και με τον Παναθηναϊκό οι διαφορές στο αρχικό σχήμα θα είναι λίγες έως ελάχιστες.

Σε αυτά τα ματς ο Πορτογάλος τεχνικός όπως μας έχει συνηθίσει θα πάει με την καλύτερη δυνατή 11αδα. Ματς άλλωστε που καθορίζουν πράγματα για την συνέχεια. Με την Τότεναμ το που μπορεί να στοχεύει ο Ολυμπιακός, με τον Παναθηναϊκό ένα ντέρμπι που οφείλει να νικήσει.

Στόχος του Μαρτίνς είναι να είναι σε θέση, όσο ρολάρει η ομάδα και όσο κυλάει ο καιρός να υπολογίζει σε δύο 11αδες. Όχι σώνει και καλά να παίζει άλλη 11αδα σε ένα ματς και άλλη σε ένα άλλο, αλλά στην λογική ότι όποιος και αν παίξει από τις πολλές και ποιοτικές επιλογές δεν θα αλλάξει η ουσία για τον Ολυμπιακό στην απόδοση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα