Ολυμπιακός: Απέναντι στη Θέτιδα με στόχο την πρόκριση στο Final 4

19:57 12/3/2019 - Πηγή: In.gr

Ετοιμη για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την Θέτιδα είναι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκες το βράδυ της Τετάρτης στις 19:00 θα αντιμετωπίσουν στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» την Θέτιδα Βούλας, με στόχο την πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας θέλουν

να συνεχίσουν τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις και να σφραγίσουν το εισιτήριο για την τελική φάση, που θα διεξαχθεί το διάστημα 5-7 Απριλίου στις Σέρρες.

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θέλει να φτάσει ως το τέλος του δρόμου για να κατακτήσει το 9ο σερί Κύπελλο και να προσθέσει μία ακόμα κούπα στην πλούσια τροπαιοθήκη της. Στον αγώνα με την Θέτιδα ο Σέρβος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του όλες τις παίκτριές του, πλην της Σάσκια Χίπε, που παραμένει στα… πιτς.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Η Ειρήνη Κοκκινάκη στις δηλώσεις της ενόψει της αγώνα με την Θέτιδα, ανέφερε: «Έχουμε μπροστά μας τον προημιτελικό του Κυπέλλου και στόχο την πρόκριση στο Final 4. Στο παιχνίδι με τη Θέτιδα Βούλας θα αγωνιστούμε με συγκέντρωση και σοβαρότητα προκειμένου να επιβεβαιώσουμε την ανωτερότητά μας και να πανηγυρίσουμε την είσοδο στο Final 4 όπου θα διεκδικήσουμε την κατάκτηση του τροπαίου για 9ηδιαδοχική σεζόν».

Υπενθυμίζουμε Η κλήρωση του Final – 4 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (14/3) στις 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της ομοσπονδίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα