Ολυμπιακός: «Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε…» (pics)

20:18 2/2/2019 - Πηγή: In.gr

Μπορεί να έχουν περάσει 28 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7, αλλά κανείς και ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει τα 21 αδικοχαμένα θύματα. Ο Ολυμπιακός, οι οπαδοί του, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα θα τους θυμούνται για πάντα και θα τους τιμούν κάθε χρόνο, όπως τους αξίζει.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών στο αποψινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο έχουν υψώσει στο πέταλο της Θύρας 7 ένα μεγάλο πανό, που έχει πάνω του τα πρόσωπα των συνανθρώπων

μας που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή την 8η Φεβρουαρίου του 1981.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού τιμάει τις 21 αδικοχαμένες ψυχές, με τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους να φωνάζουν με όλη τους τη δύναμη «Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε». Οι οπαδοί των Πειραιωτών τιμούν τα θύματα της τραγωδίας και αποδεικνύουν για μια ακόμα χρονιά ότι δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ. Θα είναι για πάντα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα βλέπουν από κοντά τις μεγάλες νίκες της αγαπημένης τους ομάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι το ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7 έχει προγραμματιστεί για το επόμενο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και θα πραγματοποιηθεί στη μία το μεσημέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα