Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη: Μάχη στο Παπαστράτειο για το 2-1

12:24 25/5/2019 - Πηγή: In.gr

Την περασμένη Πέμπτη η Βουλιαγμένη υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα μετά από 6 χρόνια και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των τελικών. Σήμερα το απόγευμα στις 17:30 οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά, αυτή τη φορά στο Παπαστράτειο, στο πλαίσιο του τρίτου τελικού.

Οι Ερυθρόλευκοι με τον κόσμο στο πλευρό τους θα προσπαθήσουν να το 2-1 στη σειρά με τον ΝΟΒ και να βάλουν τις βάσεις

για το 33ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους. Από την άλλη, η Βουλιαγμένη θα ψάξει το μπρέικ που θα της δώσει σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο, ενόψει του τέταρτου τελικού, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (27/5, 19:00) στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Θοδωρή Βλάχο δεν υπάρχουν, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Φουντούλης, Δερβίσης, Νικολαΐδης, Ομπράντοβιτς, Κάκαρης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Γούνας, Μπούσλιε, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος.

Από την άλλη, την αποστολή του ΝΟ Βουλιαγμένης απαρτίζουν οι: Χρύσανθος, Μπάσιτς, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης, Κουρούβανης Ν., Γούβης, Αφρουδάκης, Μπούχα, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ., Χριστοφορίδης, Βλάσσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα