Ολυμπιακός : «Τρόμαξε το αφεντικό, το ανέβαλε ο υποτακτικός του»
Φουλ επίθεση από τον Ολυμπιακό.
Οι Ερυθρόλευκοι λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της αναβολής του τελικού του Κυπέλλου, εξαπέλυσαν ευθεία επίθεση στον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και στον Παναγιώτη Δημητρίου (σ.σ Πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών και Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων).
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες σε διαρροή τους: «ο γνωστός υποτακτικός του Μελισσανίδη, Πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών
Παράλληλα, τονίζουν ότι με τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες «αποδεικνύεται ότι το ποδόσφαιρο είναι αιχμάλωτο στα χέρια ανθρώπων που είναι υποταγμένοι στα αφεντικά τους και δεν τους απασχολεί το άθλημα», ενώ αναφέρονται στον τελικό του Κυπέλλου του 2016, που πραγματοποιήθηκε ένα μήνα μετά από την αρχική ημερομηνία, μετά από παρέμβαση του Κοντονή.
«Τότε, που περιμέναμε ένα μήνα για να αγωνιστούμε και το μόνο που ήθελαν ήταν να είναι ανέτοιμος ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και να χάσει βρώμικα το Κύπελλο. Δεύτερη φορά δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Είναι φανερό ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ελπίδα να κάνετε κάτι σωστό για το ποδόσφαιρο. Ντροπή σας για αυτό το αίσχος», καταλήγουν.
Αναλυτικά όσα ανέφεραν οι Ερυθρόλευκοι:Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι το ποδόσφαιρο είναι αιχμάλωτο στα χέρια ανθρώπων που είναι υποταγμένοι στα αφεντικά τους και δεν τους απασχολεί το άθλημα ούτε οι ιστορικοί θεσμοί όπως το Κύπελλο, που ήδη έχουν φροντίσει να απαξιωθεί πλήρως. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς επί εξυγίανσης, το μακελειό του Βόλου ή το φιάσκο του άδειου ΟΑΚΑ, που έγινε αρένα μπράβων.
Για να φτάσουμε φέτος στη Ριζούπολη, όπου γελοιοποιήθηκαν αρχικά με τον ορισμό του τελικού στο πλέον ακατάλληλο γήπεδο, που θα μετατρεπόταν σε ναρκοπέδιο από τις μολότοφ που βρέθηκαν πλησίον του.
Και όταν μετά τον χθεσινό αγώνα κατάλαβαν ότι οδηγούνται σε «ποδοσφαιρική αιματοχυσία»- γιατί οι δημοσίως γνωστές από μέρες αντεγκλήσεις των οπαδών δεν ήταν αρκετές για να αναθεωρήσουν την απόφασή τους -, άλλαξαν… σχέδια και τώρα προσπαθούν να πάνε τον τελικό σε ημερομηνίες που θα έπρεπε να έχει λήξει η ήδη εξαιρετικά επιβαρυμένη σεζόν.
Με στόχο είτε να πάει στο παιχνίδι της Wolves ο Ολυμπιακός με 15νθημερη αγωνιστική απραξία είτε να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου χρονικά κοντά στην αναμέτρηση με την Wolves.
Ο γνωστός υποτακτικός του Μελισσανίδη, Πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών Παναγιώτης Δημητρίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων, πρότεινε την αναβολή του τελικού, προφανώς γιατί το «αφεντικό» του τρόμαξε με αυτά που είδε χθες στο Καραϊσκάκη και δε θέλει να παίξει για να μην ξεφτιλιστεί δεύτερη φορά σε μια βδομάδα.
Το έκαναν μια φορά με τους Φλαμπουράρηδες και τους Κοντονήδες, όταν διάλεγαν διαιτητές, επόπτες, γήπεδα και έβαζαν τους ποινικούς στα επίσημα του ΟΑΚΑ.
Τότε, που περιμέναμε ένα μήνα για να αγωνιστούμε και το μόνο που ήθελαν ήταν να είναι ανέτοιμος ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και να χάσει βρώμικα το Κύπελλο.
Δεύτερη φορά δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.
Είναι φανερό ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ελπίδα να κάνετε κάτι σωστό για το ποδόσφαιρο.
Ντροπή σας για αυτό το αίσχος.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- SOS: Υποκλέπτουν κινητά και ξαφρίζουν λογαριασμούς στο λεπτό
- Ένοπλη ληστεία με πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ στη Μεταμόρφωση
- Ραγδαίες εξελίξεις: Η Αίγυπτος ετοιμάζεται για στρατιωτική επέμβαση στην Λιβύη
- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο 12χρονου στην Αιτωλοακαρνανία – Τι έδειξε η νεκροψία
- myTAXISnet: Εκτός λειτουργίας - Πότε θα λειτουργήσει
- Από τη Ρόδο στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου 64χρονη θετική στον κορονοϊό
- Eξαφάνιση 51χρονης από το Νέο Ψυχικό
- Γυναίκα πνίγηκε στην παραλία της Βάρκιζας
- NASA: Πέντε αστεροειδείς κατευθύνονται στην Γη - επιστήμονες ανακαλύπτουν διαστημικούς βράχους
- Τελικός Κυπέλλου: Οριστική αναβολή
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις In.gr
- The Chair of Modern Greek Language and Culture «Miltiadis Marinakis» was founed at Ohio State University
- Στον Ολυμπιακό ο Εφραιμίδης
- ΕΠΟ: Οριστική αναβολή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
- Ολυμπιακός: Σημαντική ενίσχυση με Καπότση και Χρυσοσπάθη
- Δεν το «κουνάει» ο Μπέιλ από την Ρεάλ
- Ολυμπιακός : «Τρόμαξε το αφεντικό, το ανέβαλε ο υποτακτικός του»
- Σενγκέλια: «Με αυτόν τον τρόπο λύνω τα προβλήματά μου»
- Καπέλιος: «Δεν άφησα Κύθηρα και Μάνη να καούν» – Μηνύει τον Ματθαιόπουλο
- Νίκι Μινάζ: Ο «περίεργος» τρόπος που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της
- Ακραία πρόκληση Μπαχτσελί : Φορά δαχτυλίδι με την Αγία Σοφία

- Τελευταία Νέα In.gr
- Ολυμπιακός : «Τρόμαξε το αφεντικό, το ανέβαλε ο υποτακτικός του»
- Ακραία πρόκληση Μπαχτσελί : Φορά δαχτυλίδι με την Αγία Σοφία
- Σαράντα επτά πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη την Ελλάδα
- Στον Ολυμπιακό ο Εφραιμίδης
- Σεισμός 4 Ρίχτερ στο Καρπενήσι
- Καπέλιος: «Δεν άφησα Κύθηρα και Μάνη να καούν» – Μηνύει τον Ματθαιόπουλο
- Σενγκέλια: «Με αυτόν τον τρόπο λύνω τα προβλήματά μου»
- The Chair of Modern Greek Language and Culture «Miltiadis Marinakis» was founed at Ohio State University
- Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στη Μεταμόρφωση
- Αποκλειστικό MEGA: Χιλιάδες άνθρωποι πέρασαν από την Κακαβιά χωρίς έλεγχο για κοροναϊό
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Πελόζι: Ο Τραμπ αν χάσει θα φύγει ακόμη και με «απεντόμωση»
- Αναστασιάδης: Δεν είναι δυνατόν η Τουρκία να συνεχίσει να λειτουργεί σαν να βρισκόμαστε στον 18ο αιώνα
- Τα νέα της πιάτσας, 253...
- Ακραία πρόκληση Μπαχτσελί: Φορά δαχτυλίδι με την Αγία Σοφία
- Καπέλιος: «Δεν άφησα Κύθηρα και Μάνη να καούν»
- Από τη Ρόδο στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου 64χρονη θετική στον κορονοϊό
- Ανοίγουν έπειτα από έξι μήνες τα σινεμά στην Κίνα
- Premier League: Εντυπωσιακά γκολ από το Αγγλικό πρωτάθλημα (vid)
- Νίκος Αναστασιάδης: Οφείλουμε στις επερχόμενες γενιές να τερματίσουμε την κατοχή