Ο πρωταγωνιστής του «Game of Thrones» μιλάει για το τέλος της σειράς

15:53 13/4/2019 - Πηγή: In.gr

Ο Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου, ο οποίος υποδύεται τον Τζέιμι Λάνιστερ στο «Game of Thrones» δήλωσε ότι η τηλεοπτική σειρά θα έχει τέλειο τέλος, αλλά δεν έχει δει κανέναν να το προβλέπει εντελώς σωστά.

Σύμφωνα με το ΑΠΕΜΠΕ, ο Κόστερ-Βαλντάου εμφανίστηκε στο σόου «Jimmy Kimmel Live» και φυσικά συζήτησε με τον παρουσιαστή, Τζίμι Κίμελ για το τέλος δημοφιλούς σειράς.

View this post on Instagram

Thank you @jimmykimmel

always in such good company with you #inbielsawetrust @brioni_official @ilariaurbinati

A post shared by Nikolaj Coster-Waldau (@nikolajwilliamcw) on Apr 9, 2019 at 9:00pm PDT

«Ποτέ δεν έχω διαβάσει δημοσίευμα, στο οποίο να έχει γραφτεί το τέλος», δήλωσε. «Όταν εγώ το διάβασα για πρώτη φορά, έμεινα άφωνος» πρόσθεσε.

«Έγραψα στους Νταν και Ντέιβιντ, τους δύο δημιουργούς και τόνισα «πραγματικά δεν ξέρω πώς το κάνατε, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ έναν καλύτερο τρόπο κλεισίματος της σειράς»» πρόσθεσε.

View this post on Instagram

That chair looks good with a golden hand. #finalseason #jaimelannister #musicalchairs-thronesstyle @helenstills

A post shared by Nikolaj Coster-Waldau (@nikolajwilliamcw) on Feb 28, 2019 at 10:11am PST

Αν και ο Δανός ηθοποιός έχει ορκιστεί να τηρήσει άκρα μυστικότητα για το πολυαναμενόμενο τέλος, ο Τζίμι Κίμελ προσπάθησε να αποσπάσει πληροφορίες από τις αντιδράσεις του σε κάποιες εικασίες.

Ωστόσο, καθώς ο παρουσιαστής διατύπωνε μερικές από τις θεωρίες, ο Κόστερ- Βαλντάου διατηρούσε ουδέτερη έκφραση στο πρόσωπο, που κάποιες φορές προκαλούσε σύγχυση.

Keywords
Τυχαία Θέματα