Ο Περισσός και οι Ιφιγένειες

17:49 20/4/2019 - Πηγή: In.gr

Το ΚΚΕ, ως γνωστόν, δεν αντιπολιτεύεται μόνον στον δρόμο. Ενίοτε κάνει και προτάσεις για τροπολογίες, εντός Βουλής, μια στρατηγική που έχει ενταθεί από το 2016 και έχει ως στόχο την αποκάλυψη της κυβερνητικής υποκρισίας.

Όπως αναφέρει ο «Μικροπολιτικός» των Νέων, τώρα κατέθεσε τροπολογίες στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας με θέμα τη ρύθμιση για φοιτητές και απόφοιτους Τμημάτων που συγχωνεύονται ή καταργούνται, τις ρυθμίσεις για τις πανελλαδικές

εξετάσεις και τις μετεγγραφές φοιτητών και σπουδαστών.

Την ίδια ώρα και επειδή συζητήθηκε η άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου, στάθηκα στην τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη. Πρώτα τόνισε πως είναι υποκριτική η σχετική συζήτηση για τον νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Κι αυτό αφού το ΚΚΕ στη συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση κατέθεσε πρόταση για την πλήρη κατάργηση αυτού του επαίσχυντου νόμου, αλλά δεν τη στήριξε κανείς.

Είπε επίσης πως ο Περισσός δεν υποτιμά τα «ονομαζόμενα σκάνδαλα», πάντα είναι της άποψης ότι πρέπει να γίνει προσπάθεια να διαλευκανθούν, «αν υπάρχουν ένοχοι να πάνε στη δικαιοσύνη, αν και η εμπειρία έχει δείξει ότι πού και πού θυσιάζεται καμιά Ιφιγένεια, γιατί αυτά είναι συνυφασμένα με το ίδιο το σύστημα και τη λειτουργία του».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περισσός, Ιφιγένειες,perissos, ifigeneies