Ο οίκος Louis Vuitton γυρνά σελίδα στα δερμάτινα είδη

08:01 10/6/2020 - Πηγή: In.gr

Ο Johnny Coca είναι ο σχεδιαστής που αναλαμβάνει τα ηνία στο τμήμα γυναικείων δερμάτινων ειδών στον οίκο πολυτελείας Louis Vuitton.

Ο ισπανός σχεδιαστής αξεσουάρ έχει συνεργαστεί ξανά με τον γαλλικό οίκο από το 1996 έως το 2000.

Το βιογραφικό του περιλαμβάνει επίσης συνεργασίες με τους οίκους Bally, Celine

και Mulberry.

View this post on Instagram

LV hires Johnny Coca, who once worked under Marc Jacobs at LV, as women’s fashion leather goods director #louisvuitton #bagsoftpf #purseblog #purseforum #tpflv #louisvuittonlover #lvfriends #lvaddict #louisvuittoncollector #lvfriends #lvcommunity #lvoe #louisvuittonfans #jerushaaddict #jerushacouture #minks4all #minksmomentoffabulous #johnnycoca #nicholasghesquiere

A post shared by TiffanyLouis V (@tiffanyandlouisv) on May 31, 2020 at 6:06pm PDT

Ο Johnny Coca θα συνεργαστεί στενά με τον Nicolas Ghesquière, διευθυντή δημιουργικού γυναικείων ενδυμάτων του Louis Vuitton στον σχεδιασμό δερμάτινων ειδών του brand.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Τζόνι στον οίκο Louis Vuitton και είμαι πολύ χαρούμενος που με συντροφεύει σε αυτό το ταξίδι που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια. Η ομάδα μου και εγώ ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του στον εμπνευσμένο κόσμο του Louis Vuitton» δήλωσε ο Ghesquière.

«Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη δική μου δημιουργική περιπέτεια, σε ένα εξαιρετικό εργαστήριο που συνδυάζει την κληρονομιά και τον νεωτερισμό» τόνισε ο Johnny Coca, χαρακτηρίζοντας την επιστροφή του στον οίκο ολοκλήρωση ενός κύκλου.

Ο Johnny Coca ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα στον οίκο Louis Vuitton τις 2 Ιουνίου.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα