Ο κ Βούτσης βλέπει πολύ Netflix

16:01 21/1/2019 - Πηγή: In.gr

Από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον χθες παραβρέθηκα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Εχοντας καλύψει πολλές συγκεντρώσεις και πορείες φρόντισα να είμαι κοντά σε μια εύκολα προσβάσιμη έξοδο διαφυγής.

Κάποια στιγμή είδα να περνούν ανάμεσα στους συγκεντρωμένους πέντε – έξι άτομα με κουκούλες, γυαλιά και κασκόλ και να κατευθύνονται προς τον Αγνωστο Στρατιώτη.

Σε 15 λεπτά θα πέσουν τα πρώτα χημικά, σκέφτηκα. Εκανα λάθος. Αρχισαν να πέφτουν σε δέκα λεπτά.

Καθόμουν και παρακολουθούσα τα δρώμενα με μια αίσθηση déjà

vu, ένοιωθα ότι το έργο αυτό το είχα ξαναδεί πολλές φορές και το έβλεπα ακόμα μία. Ηταν σαν την ταινία «Η Μέρα της Μαρμότας», όπου ζεις συνεχώς την ίδια μέρα.

Η χορογραφία ήταν η ίδια, τα σπέσιαλ εφέ ήταν τα ίδια, τα τρέιλερ στα δελτία των ειδήσεων ήταν τα ίδια.

Η μόνη διαφορά ήταν ότι στο τιμόνι αυτή τη φορά βρίσκεται η Πρώτη Φορά Αριστερά. Η οποία, παρά τις κορώνες στο παρελθόν κατά της χρήσης χημικών, δεν διστάζει να παίξει ακριβώς το ίδιο έργο και να διαχειριστεί ένα συλλαλητήριο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που θα τον διαχειρίζονταν οποιαδήποτε κυβέρνηση. Που δεν διστάζει να χορέψει και αυτή το ανίερο μπαλέτο της εξουσίας με το παρακράτος ή όπως αλλιώς θέλετε να το πούμε.

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης είδε μια άλλη ταινία.

Αναφερόμενος στα επεισόδια έκανε λόγο για «οργανωμένο σχέδιο από ακραίες ομάδες, διάρκειας τουλάχιστον δύο ωρών, για την ταυτόχρονη εισβολή στη Βουλή από πέντε διαφορετικά σημεία».

Κάτι σαν το «Ο Ολυμπος Επεσε», με τον Τζέραλντ Μπάτλερ ή το «Επικίνδυνες Αποστολές: Στόχος Ελληνική Βουλή»

«Θα εκπλαγούμε όλοι όταν δούμε τα υλικά που έχουν συλλεχθεί από τις επιθέσεις που έγιναν εναντίον των ανδρών των ΜΑΤ», τόνισε, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν θα εκπλαγεί κανείς.

Ο Πρόεδρος της Βουλής είπε επίσης ότι «ήταν μια πρωτοφανής προσπάθεια εισβολής στη Βουλή με χρήση βίαιων μέσων. Η εντύπωσή μου είναι πως ήταν οργανωμένη επιχείρηση. Αν δούμε τα εκατοντάδες κιλά μάρμαρο, σίδερα, ξύλα και τους τραυματισμούς, αλλά και τις εκθέσεις της αστυνομίας θα το διαπιστώσουμε».

Ο κ Βούτσης βλέπει πολύ Netflix.

Keywords
Τυχαία Θέματα