Ο γιος της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ είναι φτυστός η μητέρα του

21:58 26/12/2019 - Πηγή: In.gr

Σαν δύο σταγόνες νερό μοιάζουν ο γιος της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, Νταμιάν, με την διάσημη ηθοποιό και μοντέλο.

Άλλωστε το γεγονός ότι το μήλο έπεσε κάτω από μηλιά αποδεικνύεται και από την φωτογραφία που ανέβασε ο γιος της στo Instagram όπου ποζάρει με την μητέρα του στο φακό και εύχεται στους φαν του  «Καλά Χριστούγεννα».

View this post on Instagram

happy christmas !!

A post

shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on Dec 25, 2019 at 7:21am PST

Ο 17χρονος γιος της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, ο οποίος ακολουθεί ήδη τα βήματα της μητέρας του στο χώρο του μόντελινγκ, μάκρυνε τα μαλλιά του με αποτέλεσμα η ομοιότητα με την διάσημη επιχειρηματία να γίνει ακόμη πιο εμφανής.

Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν την ομοιότητά τους

Οι δυο τους μοιάζουν εκπληκτικά, τόσο στα γαλανά μαλλιά, τα έντονα φρύδια αλλά και το πηγούνι τους.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που τα βρετανικά μέσα ασχολούνται με την ομοιότητα του Νταμιάν με την διάσημη μητέρα του, καθώς το 17χρονο μοντέλο έχει αντιγράψει αρκετές φορές τις πόζες της.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα του που φωτογραφίζεται πλάτη πάνω σε μία βέσπα, πόζα που είχε δημοσιεύσει πρόσφατα και η μητέρα του στα social media.

O Νταμιάν Χάρλεϊ

Η ηθοποιός μάλιστα εκτός ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τον γιο της, δεν έχει κρύψει πως ο Νταμιάν συνηθίζει να επεξεργάζεται και να αντιγράφει τις πόζες και τις φωτογραφίες της μητέρας του.

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ

«Όταν κάνουμε μαζί διακοπές σίγουρα θα πάρει μερικές φωτογραφίες μου. Και ξέρετε έχει πολύ καλή ματιά των πραγμάτων, καθώς σπουδάζει φωτογραφία», είχε πει σε συνέντευξή της η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ.

View this post on Instagram

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on Oct 27, 2019 at 12:32pm PDT

Εκτός αυτού, η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές για το γεγονός πως ο γιος την δεν ενθουσιάζεται με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της.

View this post on Instagram

I’ve posted twice in a month!!

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on Apr 5, 2019 at 7:01am PDT

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως μητέρα και γιος εντυπωσιάζουν κάθε φορά με τις φωτογραφίες τους στα social media και με την εκπληκτική τους ομοιότητα.

View this post on Instagram

@youmagsocial out now xxx

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on Sep 30, 2018 at 4:26am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα